Arbetsförmedlingen i Vaggeryd

19.03.2013 13:36

Arbetsförmedlingen i Vaggeryd

Jag Marianne granskar Arbetsförmedlingen i Vaggeryd.
Gör jag detta ensam, hihi Ohnej jag har hjälp.
Jag anmälde mig som arbetssökande för en tid sedan. Tror ni de informerade mig om vilken form av ersättningsstöd det finns för arbetssökande som ej är med i A-kassa? Nej de gav ingen som helst info. Snacka om att de "SUGER"
JAAAA, jag Marianne har frågat dem flera gånger i klartext och de verkar "låtsas som om det regnar"
Oh yes det är sååå uppenbart.
Vet ni varför. En person kollade upp vilka rättigheter man har som arbetssökande och vad man har för rättigheter vilket härmed bevisar om den bristande info som Arbetsförmedlingen i Vaggeryd ger till förmodligen specifikt utvalda arbetssökanden, eller hur ska vi tolka detta kära Arbetsförmedlingen i Vaggeryd.
JA, yes, yes jag har varit med i Kommunal, men i samma veva som jag gjorde en anmälan om sexuella trakasserier på en tidigare numer enligt mig Skit arbetsgivare så åkte jag vist ut därifrån med huvudet före... hmmm. kanske de hade ett utomordentligt samarbete?
Jag fick fakturor från dem men eftersom jag fått hjälp med att betala fakturorna så började jag att granska hur det var med betalningen och beställde ett lösen ord till min A-kassa vet ni vad som hände då?
Nå här ska ni få höra om riktgit härliga gosaker.
"Försökte" att logga in till min A-kassa i Augusti 2012 men det gick ej fast jag hade fått ett lösen tror ni det var hmmm "konstigt" Näää vet ni varför. A-kassa helvetet hade ju slängt ut mig redan i April.  Och ja , yes, yes, yes detta fick jag information om i Augusti 2012 först då kan ni tänka er? Fick meddelande om detta i augusti me trots detta så fortsatte de att skicka mig fakturor in mot augusti  2012 FAST de slängt ut mig redan i April 2012 snacka om att även detta SUGER. Jajamen jag har kvar ALLA kärleksbrev även därifrån ;-)  Ja hmm haha det rent av stinker "SKIT" undrar hur långt Nepotismen från Vaggeryds kommun sträcker sig hur många "SUGER" av varandra, hur många slickar varandras skitiga röv? Är det sådana här ord som är de enda som de nepotist styrda i Vaggeryd förstår sig på så Varsågod Marianne kan hon också även om jag tycker det är sååå onödigt för jag skriver så mycket hellre om vänlighet och kärlek... puss, puss o kram ;-)
Yes baby, tell me.


Denna undersökning en annan person gjort kommer jag snart att få se och kunna visa till er så som jag bara älskar att se det nämligen som svart på vitt. Oh yes, this mama do like it. hihi

Även en annan person boendes i Vaggeryd tillhör visst de specifikt utvalda som ej tilldelas information om rätt till ersättning då du ej tilllhör en a-kassa. Undrar sa flundra hur många fler som kanske tillhör denna specifikt utvalda kan man kalla det "från arbetsförmedlingen utvald mobbinggrupp" de utstötta från Arbetsförmedlingen kanske för att man har gjort en anmälan om sexuella trakasserier på en arbetsplats men "Calle" fick ju gå fri och får härja som han vill för det tycker hans polare är hel toppen är det ej så?
Kalle, vilken Kalle jo Kalle, Kalle, Kalle på "stången" MÅNGA är de som vet vem han är men även polisen som utredde ärendet låtsaades ej veta om detta för NEPOTISMEN styr ju ;-) Oh, YES Vaggeryd och Jönköping i ett nötskal men som sagt ALLA är ju ej sådana tack o lov.
Vaggeryds kommun och Jönköpings kommun överhopas av män som är riktiga svin, sktstövlar, rötägg ja och så mycket mer sådana som tycker om och försöker trycka ner kvinnor, invandrare och de som ej har bott där i flera generationer med attityden och orden: -Lilla gumman du ska inte tro att du ska komma här och komma" För de tror sig vara bäst.... hmmm stackars män.

Nå rektorn som är chef (Martin heter du väl...vist) och var en av de ansvariga för utredning, vad gör han då Marianne kommer och frågar efter utredningsprotokollet?
JO han glider med blicken upp och ner och hånflinar. JAPP där har ni honom i ett nötskal YES; YES; YES.
Därför tycker jag att han stinker lång väg som GRÖN diaree på latin blir det "Diarrhoea " Ja det är hans från mig nya smeknamn som han så duktigt förtjänat. Jag har förstått det som så att man i Vaggeryd gärna ger varandra "smeknamn" Behöver någon hjälp med att hitta på ett rätt förtjänt smeknamn till någon i Vaggeryd så välkommen till mig för jag är sååå kreativ, rätt ska vara rätt eller hur ;-) Man får det man förtjänar.
Vad andra sen skulle vilja kalla mig ja det struntar jag så underbart fullkomligt i hihi ;-)
Eller kanske han behöver två smeknamn för jag har ju bett om att få protokollet av undersökningen i snart ett år men tydligen har han och resten av de ansvariga i Vaggeryds kommun ( Martin och Åsa) fingrarna långt upp i röven.... hmmm vad kallar man en sån mitt ordförråd sträcker sig ej så långt. ?
Om man granskade honom, undrar vilka det skulle visa sig att han är släkt med eller vän med ja med tanke på hans beteeende och kassa utredning ;-)
Gäller även dig "Chrisitan" ja du vet vem jag menar även du var som chef ansvarig så vad ska jag kalla dig måste fundera en stund sen får du ett välförtjänt smek/öknamn av mig ;-) Bör ha något med Maffia att göra för jag visste ej att Jurister gillar Maffia metoder hmmm wow.. hihi

MEN de som dansar efter dessa svin pipornas pipa ja de får vad de vill ha från The Svin Maffia i Vaggeryd ;-)
Nå "Lilla gubben" det är precis vad Marianne AVSTÅR från att göra och fler har börjat följa mitt exempel bara för dig att gilla läget.... "Lilla gubben"
För nu är det vänlighet, ödmjukhet, kärlek, empati som gäler även för dig Du är och blir granskad nu är det din tur att gransks... eller hur.

 

Ska göra fler besök hos kära Arbetsförmedlingen i Vaggeryd.
JA, jag tänkte det kunde vara trevligt med ett jobb nu då jag varit ledig i snart ett år.

Ha en underbar dag, det har jag ja faktiskt heltoppen för det är sååå roligt att granska... ;-)