Att fotogtrafera och använda sig av ljus och bakgrund

07.05.2013 14:06

Ljus och bakgrund vid fotografering.

Tänker människor på vad de har för bakgrund då de fotograferar och hur ljuset faller på foto objektet? Nå man behöver ju ej kunna allt och alla delar givetvis ej mitt intresse för fotografering och...ja....jag förstår. Det finns de som är bättre än vad jag är...och vad gör väl det...jag säger... Grattis till dem....med kärlek och glädje....som sagt jag... Marianne fotograferar just för att jag tycker det är kul och som en kvinnlig fotograf sa en gång den dagen man tycker fotot är 100% perfekt då är det dags att sluta och byta yrke för då har man lärt sig allt man behöver kunna om fotografering.

Ja...wow...vilken klok kvinna.... :-)

Hihi....därför fortsätter jag att "experimentera", då jag fotograferar för jag tänker och vill fortsätta att fotografera och det är precis det jag gör.....

Här ska ni få se två foton på samma....gröt, samma tallrik...hihi...jo...jag älskar...GRÖT.... ni vet...det sägs vara en konst att fota det som är....enkelt... ;-) Och jag har både hört och läst att mat ska vara mycket svårt att fota men jag fotar mat för att jag ...älskar mat speciellt att äta mat,  men som nu även att fota mat...

Olika ljus och olika bakgrund....bara se och jämför......
Hur du fotgraferar är ditt val jag lär mig av.... mig själv...jag bara ...fotograferar, men ja jag har gått kurs/kurser...förr i världen.
Trevligt om du fotograferar och tycker det är roligt och det är just vad man ska ha...roligt sen hur jag fotograferar eller hur du fotograferar, ja... är det egentligen så viktigt. Har man fått ett resultat, ett foto ja då finns det alltid ett foto att visa och dela med sig av.
Fotograferar man människor ja det bästa jag vet är att fotografera..."känslan" hos människan och DET vet jag att jag kan och är duktig på för det är ju precis..."känslan" jag är ute efter då jag fotograferar till exempel människor...glädje, sorg, ilska, kärlek, passion, bus, humor ja bara se på mina foton.... ;-)

...kram och ha en underbar dag.