Att visa ditt hjärtas ljus offentligt

14.04.2013 11:42

Jag kommer att citera en del ord från boken "Till dig min älskade" av David Deida. Eftersom det är skrivet av en man så kanske en del män förstår....bättre? Hmmm...haha...eller inte det gäller ju även en del kvinnor även om det främst brukar vara om män som är just" sexfixerade". Detta är vad som beskrivs i denna boken, skriven av en man. Jag skulle kunna vara extremt tydlig och skriva om "KUK-mannen" ni vet mannen som bara tänker med kuken och glömmer bort att låta hjärtat vara med. Nå nu ska jag komma med en del bra citat ur boken som förklara lite mer och enligt mig mycket bra hur människor i olika "stadium" beter sig och ....ja... det är riktigt intr...tycker även jag och många fler som har förstått... hihi.. ;-)  Människor i olika stadium 1, 2 och 3 olika exempel. Om hur män i olika stadium tittar på en kvinna av stadium 3. En kvinna på en restaurang som befinner sig i stadium 3.  "När du går mot ditt bord känner du hur män på olika stadium tittar på dig.
Citat från boken kapitel 25......

 

  1.  "Män som befinner sig på stadium ett är mest förekommande, och de betraktar dig som ett stycke som de kan glufsa i sig, en potentiell sexuell fantasi." "Den sliskige mannen som försöker ragga upp dig"
  2. "Män i andra stadiet tittar på dig inte bara för ditt utseende utan också för din utstrålning. De vill ha ett visst mått av förfining, elegans och oberoende. De känner också lust till en kvinnas kropp, men de tycker att en kvinnas sinne är lika, om inte mer, frestande. De dyrkar dig som en hel människa och kollar in dig för att se om du möjligen kan bli deras partner."
  3. "Det kanske finns några män som är i stadium 3 i restaurangen. Precis som alla andra män, dyrkar de det feminina, så de ser dig också. De ser dina former och känner sexuell attraktion, precis som män på stadium ett. De uppskattar din elegans och eleganta hållning, precis som män i stadium två. Men de känner också genom din kropp och ditt sinne till ditt hjärtas djup. De tänder mest på ett dyrkande hjärta som ger sig åt kärlek. En man som är i stadium tre dyrkar djupet i din hängivna längtan och den djupa förankringen i ditt feminina kärleks ljus. Ditt hjärtas öppenhet och strålglans kan lysa genom din kropp genom sättet du rör på dig, sättet du klär dig samt din vältalighet. 

Med andra ord en man eller kvinna som är i stadium 3:

" Hur vacker, hur vätränad du än är så lurar du ej en människa i stadium 3. Dennes medventenhet går djupare och ej bara på ytan."

"Människor atraheras av din öppenhet och strålglans men de respekterar även ditt djup. Precis som du hedrar ditt eget hjärtas innersta längtan att andas in alla andras hjärta, drar du också till dig ära, respekt och till och med andras dyrkan. De känner den oförstörbara kraften i din kärlek och hjärtats sköra öppenhet. Din kropp sprudlar av liv och är föröfrisk av sex. Ändå har du inga personliga behov av att få uppmärksamhet från tillfällig möten med män/kvinnor - du dyrkas tillräckligt i sex och kärlek av din egen, utvalde man eller gör anspråk på av gudomlig kärlek när du övar på egen hand. Om män på jobbet flirtar med dig har du inget behov av att flirta tillbaka. du säger hej och ler, men du hakar ej på deras energi."
Nå jag känner igen alla olika typerna efter många års studier och mycket ser man på FB. Och vad är flirt ett sätt att säga hej jag är glad men de som har en gräns med sin ;-) gubbe på FB som jag..... men.... förstår de övriga.... ja de förstår väl ej fast de skulle läsa detta...eller?

 

Hur tittade kvinnorna på dig då?Kvinnor i olika stadium hur betraktar de en kvinna i stadium 3? Om de själva befinner sig i stadium 1, 2 och 3.

  1. En kvinna i stadium ett jämför kroppsform och ålder. En ung kvinna ser ej en äldre som ett hot. 
  2. En kvinna i stdium två jämför framgång, oberoende och intelligens. Försöker kategorisera dig. 
  3. En kvinna i stadium tre uppskattar och dyrkar alla kvinnor som mänskliga former av det feminimt gudomliga, precis som män i stadium tre gör. De känner på djuper i ditt hjärtas strålglans, eller bristen på det för den delen. En annan kvinna känner hur ditt väsen är ett uttryck för djup kärlek och ljus.

Ja precis som jag känner ditt öppna hjärta precis som du känner mitt öppna hjärta så är detta även följande citerat från boken

"När du sätter dig ner på din plats känner du hjärtat på var och en av dina vänner. Du känner deras lidande och deras kärlek. Du andas dina vänners smärta och glädje genom hjärtat, tränger in till deras längtan och vånda. Du slappnar av och ger dina vänner din kärleksenergi genom att röra vid dem.skratta med dem och prata med dem."

Ja...jag Marianne....jag känner ditt hjärta...jag känner så tydligt. Ja mitt hjärta jag känner dig så tydligt och du vet det...du kan ej lura mig...även det vet du...eller hur....

Kan jag säga mer...kan jag förklara detta tydligare...kan David Deida förklara detta tydligare.....kanske du förstår....kanske du ej förstår...

 

Lycka till mina kära....var den du är...jag är den jag är och...JA jag är fullt medveten om ...vem jag är... och ja det finns män som förstår precis vem och vad jag är även om du ....absolut... ej gör det du man av stadium 1.
Vilken sorts människa skulle du vilja vara om du fick välja? Kapitel 25 är en bra guide till dina val och ger svar till dina frågor. Denna boken läste jag för flera....flera år sedan... till din information... :-) Ja läs den gärna du med passar man som kvinna....

"Till dig min älskade" av David Deida. ISBN: 91-87056-77-1

 

Fred, kärlek och ljus....