Begär efter en kvinna kan göra män som galna

08.03.2013 11:28

Hej
Idag uppmärksammar vi den Internationella Kvinnodagen

Ni vet det skrivs och pratas en hel del om våld mot kvinnor, barn och mot män. Glöm ej männen. En del människor är så "galna" att de är villig att göra nästan vad som helst för att försöka få den de på sitt sätt fattat tycke för om ni förstår vad jag menar. Nu uttrycker jag mig ju ganska "snällt" eller hur för en som våldtar eller på annat sätt påtvingar någon något då man säger NEJ, ja det är ju våld.
Ja vi vet att våld mot män är en bortglömd grupp en grupp som kanske förlöjligas och hånas även än mer för som många män får höra då de t ex besöker läkare är ju att du är ju man det är väl inget att gnälla om. Inte undra på att det finns män som får diagnostiserad t ex cancer aldeles för sent då de möter sådana läkare. Eller är det "besparningstips" till läkare från landstingen, eller från sjukhusledningen? För vem är det som bestämmer och har "yttersta ansvaret" ? Gäller även de som anställer outbildad personal.
Nå tillbaka till ämnet.
Nu kommer en historia, ni vet människor tycker ju om att berätta historier till mig, ni vet sanna historier.
Denna historien är sann och så hissnande så ni kommer att "gapa" hihi, ja akta bara så ni ej får en fluga i munnen då ni gapar för de har visst börjat vakna till nu då våren vill börja göra entré. ;-)

Vi kan ge de inblandade var sitt fingerat namn om en speciell händelse som skedde på en arbetsplats i Sverige År 2012
Utsatta kvinnan = Fred,  Kvinnlig Arbetskollega = Krig
Som ni kan läsa så nämner jag inga namn för att skydda alla inblandade, detta kallas att visa, hänsyn, respekt och att visa empati :-)

"Fred tyckte det kändes som frid och fröjd, hon hade ett arbete där hon stortrivdes och hon gjorde framsteg på sitt arbete och var mycket, mycket duktig. Frågan är, var hon för duktig, var hon för framgångsrik. Blev hon ett "hot" för någon? Vad som än var orsaken till följande som hände med henne så är ju att någon agerade som ´"chef" för allt som hände mot henne. En ELAK och sjuk "djävul" för det som skedde mot henne är helsjukt. Tänk att denna personen fick flera människor till medhjälp mot Fred.

En man verkade ovanligt intresserad av Fred i fråga och han ställde massor med frågor och Fred svarade artigt tillbaka. Men mannen började använda taktik på sina frågor och började bli oförskämd och började göra sexuella anspelningar.
Fred bad mannen sluta hon sa att hon ej är intresserad av honom men han fortsatte i alla fall.
Nå tillbaka. Det mest märkliga händelsen var då Krig kokade kaffe. Då Krig skulle hälla upp kaffe stod hon väldigt kroppsnära vid diskbänken. Armarna höll hon ihop. Fred tänkte ej så mycket på detta. Men det skulle hon komma att tänka på ... sen....
För vad händer?
Jo Fred "smuttar" på sitt kaffe för kaffe kan ju vara hett och man vill ju ej riskera och bränna sig på tungan. De som gjort det vet ju hur det känns. Nå hon smuttar på kaffet endast ca 0,5-1tsk kaffe mer än så brukar man ju ej ta då man smuttar på kaffet som kan vara hett och som sagt man vill ju ej riskera at bränna sig på tungan... eller hur.
Av endast en smutt av kaffet och vad händer? Fred känner nästan omedelbart att hon börjar få en märklig känsla på tungan, hon känner även att det börjar snurra i hennes huvud, hon börjar känna sig yr. Smart som hon är går hon direkt och häller upp massor med vatten. Hon dricker flera glas vatten.  Fred säger till Krig som stått och "smusslat" med kaffet innan hon serverade det att hon känner helt plötsligt inte för att dricka kaffe, hon känner sig sååå törstig på vattnet. Tänk även detta att "Krig" drack sitt kaffe, samma kaffe från en och samma kaffebryggare men givetvis var sin kopp. Ungefär en timme senare får Krig ett telefonsamtal. Det är lätt att förstå vad samtalet rör sig om. Krig verkar vara ytterst besvärad.
Vem skulle inte vara besvärad om frågeställaren som ringer frågar förmodligen om Fred är "nedsövd" och "knockad" nu. Jag menar "planen" gick ju ej som den skulle, Fred var smart och fattade direkt vad "de" försökte utsätta henne för, vilket var tur för Fred. 
ELLER HUR
Tillhör du den som skrattar nu,  var  så  god  gör så  om du vill för hur kan du vara säker på att ej du blir utsatt nästa gång. Ja du.

Fred förstod  direkt att hon blivit utsatt till försök till neddrogning eller förgiftning, känslig som hon är för sån "skit" som hon aldrig behövt. Fast hur ska Fred kunna veta vad som var i kaffet?
JA, detta hände någonstans i Sverige år 2012. JA på en arbetsplats, av en arbetskamrat till "Fred" en kvinnlig sådan som uppenbarligen fått en beställning till att droga ner/ förgifta . Eller...hur skulle ni tolka detta.

Vad är det som kan få människor till att bete sig så här. Vad tror ni det handlar om? Vad skulle ha hänt med Fred om hon "tuppat" av?

Vid ett senare tillfälle frågade Fred en vän som är drogexpert om vad det kan ha varit som Krig tillsatte i hennes kaffe. Drogexperten skrattade och sa Theralen, skulle ej bli förvånad om det är Theralen. Berätta till mig exakt vilka symptom du fick. Fred berättade och "experten" skrattade igen och sa, ja jag skulle ej bli förvånad om de var Theralen de försökte få i dig. Vilken tur att du är en människa som är så känslig. Och är en drogfri person för den kan knocka vem som helst. Experten trodde även det rörde sig om flytande theralen.

Här kommer lite länkar från olika andra "experter" om Theralen. Låt oss börja med dessa och klart vi behöver granska denna sanna berättelse. I en länk om bokstavsgossen står om en förälder som prövade sitt barns medicin för att få veta hur den fungerar och så här skriver föräldern:
 

"Det som skrämmer mig lite är att jag gjorde vad jag alltid gör innan jag ger mina barn nya mediciner som jag inte känner till.
– Jag testade den själv…

Dosen som gossen har fått är 5-10 droppar innan sänggående…
JAG tog endast EN DROPPE o direkt så tappade jag all känsel i tungan o det var verkligen skitobehagligt!
Det tog flera timmar innan detta släppte med, dessutom…

Så nu har jag blivit väldigt skeptisk till om jag verkligen vågar ge detta till min lilla (snart) 6-åring? Om han med sina blotta 23 kg tar en dos på 5-10 droppar
– vad kommer då att hända med hans tunga? Kan den domna bort så mycket så den ramlar bak i halsen o han kvävs?

Så kändes det nästan som att min tunga skulle göra nämligen
– o det bara på EN ENDA DROPPE!"

Källa: https://bokstavsgossen.wordpress.com/2011/09/07/theralen-40mgml/ 

Fy tusan, ger man sådant här till barn? Fy tusan!!! Jag håller med denna föräldern. Men det finns ju faktiskt alternativ medicin.

Tänk tanken, undrar hur stark dos och hur många droppar det var i Freds kaffe?https://www.flashback.org/t297184

Sen har vi andra länkar:

https://bokstavsgossen.wordpress.com/2011/09/07/theralen-40mgml/

https://www.aspergerforum.se/theralen-dosering-t19015.html

https://www.viska.se/phpBB3/viewtopic.php?p=506421

https://www.familjeliv.se/Forum-4-50/m45066368.html

https://www.1177.se/Jonkopings-lan/Fakta-och-rad/Lakemedel-A-O/Theralenhttps://pojkeniglaskulan.blogspot.se/2009/08/aldrig-mer-theralen.html

TACK, nu har vi granskat detta tillräckligt och fått många svar från olika "experter" från de som kan och eller har efrarenheter av Theralen på olika sätt. Tack till er :-)
Slutledningen vi kommer till är att det är mycket troligt att Krig gav Fred Theralen i hennes kaffe med tanke på de symptom hon fick.

Tack för ordet.

Ha en underbar dag

 

Fred, kärlek och ljus