Börja okomplicerat, börja ENKELT så kan du fortsätta och bygga på allt eftersom, utan krav, utan förväntningar och bara njut av framgång efter framgång.

29.06.2014 11:08

Godmorgon   
Jag fick en fråga för en tid sedan 
 på VAD och HUR ska göra då man tränar men har svårt att hålla vikten så man inte rasar i vikt om man är smal. Nå här kommer ett tips:

- Viste du att en kall kropp måste arbeta hårdare för att förbränna kalorier för att hålla sig varm. Så svaret är enkelt. 
TJOCK = Tränar i kallt i kyla och bränner många kalorier. ÄT starka kryddor i maten. Fänkål, Grönt TE, är också bra.
LAGOM = Tränar i lagom kläder varken för varmt eller för kallt. Ät lagom stark mat. Ät lagom av det mesta om du är nöjd med din vikt.
SMAL= Tränar i varma kläder och ser till att hålla sig varm. Undvik starka kryddor som chilli, spansk peppar, och även paprika i din mat. Mindre av grönt te, fänkål.
ENKLA regler vid träning. 
EXTRA tips vet du att endast 20minuters motion 3gg/vecka ger dig en supergod verkan flera år fram.

Då du börjar enkelt så har du mindre krav på dig själv och att nå den vikt just du eftersträvar att nå underlättar. Säg mig..jag frågar nu tillbaka till er.. hur många... HUR MÅNGA har börjat med en diet, följt ett träningsprogram och sedan bara .... "tröttnat" ja det är många. Men självklart är vi olika och tur är väl det och JA roligt är det också. DEt är väl bara så att fler alternativ och fler oilka tips och råd är ej fy skam ej heller är något direkt "fel" då vi alla väljer efter det som känns rätt för oss själva för det är ju val för vår egen kropp som vi gör hela tiden. Ett val för vår egen framtid.
Varsågod, ha en underbar dag och Kram..