Dessa mentalt förstoppade Skeptiker

12.03.2013 14:23

Dessa mentalt förstoppade skeptiker. Det som de kan bäst är att gnälla, gnälla och gnälla.
Oh yes så duktig de är på att gnälla.

Vem har ej hört dessa underbara nybörjare som börjar spela t ex fiol.
De övar och de övar och JA de lär sig de blir duktigare och duktigare. Det kan ju låta riktigt hemskt i början och ja en aningen "gnälligt" men hallå de lär sig för de vill lära sig och blir bara bättre o bättre.
Hur är det då med dessa skeptiker?
Jo de är sååå tjurskalliga de stångas och de fäktas så det står härligt till.
Lär de sig någonting alls? Jo att vara dum mot sig själv
Inte skulle de bry sig om det var en tjock tegelmur framför dem de skulle köra pannan i muren gång på gång på gång så blodet skulle flyta och hej och hå de skulle fortsätta, eller hur.
Jo för här handlar det om ett självskadebeteende de ej har förstått att de lider av jo jag menar just det.
Skeptiker lider av en form av mental självskadebeteende.
Och bland dessa skeptiker finner vi många psykologer
Gång på gång söker de efter något att "gnälla" om kanske kolla vad grannen gör vad skriver de om i tidningen, hur ser den där personens hemsida och blogg ut vad skriver de? Hmm och tänk er fast de ogillar det dom läser, ser och hör så stannar de kvar, jo de stannar kvar och gnäller. Är detta inte helt otroligt? :-) Då kanske en skeptiker tänker, du då tror du att du är så mycket bättre med tanke på allt du skriver? Haha kära "skeptiker" Jag delar med mig av andras undersökta information. och delar den till dig och till så många fler. Att skriva om sanningar är vad vi vil ha. Många är de människor som tröttnat på de gnälliga de som skriver skvaller, den tidens skrivande är passé.
Skeptiker får vara rädd om sig så de ej får hjärt attack, stroke eller ´något annat allvarligt då de blir "äkta" arg, tjurig och ändå till oss allas förvåning stannar de kvar i sitt icke välmående själv valda plats. För de kan ju alltid välja om och välja glädje, kärlek, att hitta något att få skratta åt och då menar jag att skratta från hjärtat så man får det där vackra leendet det där underbara tindrande ögonen som glittrar som stjärnor.
Vad många männskor vill ha nu är sanningar om politik, ekonomi, om de "ruttna" som arbetar med just vår välfärd, ekonomi, mänskliga rättigheter de sanningar som  kommer och ska fram i dagsljuset. Givetvis även hyllningar och glädje ska skrivas om de hjältar som skriver om de saningar vi verkligen vill höra och om de som skriver om något som så många av oss människor vill ha nämligen ..kärlek...
Jooo, jag tror det finns positiva skeptiker och negativa skeptiker och givetvis tänker och skriver jag främst om de stackars negativa skeptikerna.
Sanningar är underbart. Och här skriver vi ju även om kärlek, ja hos mig och hos så många andra och det är väl bara för underbart.
KÄRLEK som är sååå vackert, så underbart ;-)

Ha en underbar dag, njut hitta på något roligt som får dig att skratta och le.... kram