Döden kommer

02.04.2013 19:46

Döden är ett tema som många känner och upplever som
obehaglig
samtidigt är det en sak vi alla kan vara säker på....
och det är att döden kommer vare sig du vill det eller inte.
Jag tänker på dessa många stackars mobbade barn, ungdommar och vuxna som trakasseras av dessa näthatare. Till en drabbad går det ej alltid att säga, även om man gör det:
"- Kära du tänk på att den som mobbar dig mår själv mycket dåligt, en som mobbar andra mår själv bättre psykiskt om den kan lyckas få någon annan att må sämre än vad den mår därför behöver du vara stark, ja starkare än vad näthataren/mobbaren är. Ditt starkaste "vapen" är DU själv...le".
Le från hela ditt hjärta gå och se på dig själv i spegeln och le, känner du ej för att le så kommer du att börja le bara för att det ser så .... hmmm löjligt ut... ja du kommer förmodligen att börja gapskratta och skulle du ej börja skratta så bara av leendets rörelser så skickar du motoriska signaler till din hjärna att du är glad.
Min fråga blir då denna....om dessa näthatare/mobbare gör som de gör och självmorden ökar bland människor som nu skett hur ska då våra läkare må som får ta hand om ännu fler patienter som mår psykiskt dåligt av dessa anhöriga till dessa själmordsoffer?


Hur mår våra poliser och övriga som jobbar med akutvård och räddningstjänst då sådana här saker sker....Hur mår de egentligen?
Ja det blir som en ond cirkel. det finns människor som skrattar och har skrattat åt människor som har självmords skade beteende.....skrattar du nu ....nu då du vet sanningen om döden bland läkare? Skrattar du? Du kanske är läkare själv....är du det? En läkare som är näthatare och hatar alternativare? Varför då jo för att de som ägnar sig åt alternativ medicin de mår ofta mycket bättre än läkare för de mediterar och ägnar sig åt roliga saker sådant som skänker dem glädje och kan det då vara så att det hos läkare uppstår en avundsjuka en svartsjuka av att inte våga vara som de där....."alternativarna" ni vet så där glad, sprallig, lite galen och göra det där spännande "sakerna" du bara drömmer om? Samtidigt är det inte då bättre att ägna sig åt sådant som skänker dig glädje sådant som får dig att skratta? Det är inte heller farligt för en läkare att meditera och att lära sig meditation. Jag har haft undersköterskor, sjuksköterskor och lärare som meditationsdeltagare och en läkare är en människa precis som alla andra inget att skämmas för. De som har mediterat hos mig och med mig har mått mycket bra och brukar gå hem med ett leende på sina läppar... ja....JA sååå skulle även du kunna må så sluta upp med att bete dig som ett barn,
Även om vi ska/bör bejaka barnet inom oss men du förstår säkert vad jag menar. Jag kommer att återkomma till temat döden eftersom det är vad som genomsyras i daglivet idag.
DU näthatare hur tror du ambulanspersonal räddningstjänst mår då de kommer till ett självmordsoffer och ser en ung människa DÖD på grund av dina val de val du gjorde. Ett liv som slocknade, ett liv som du släckte, tänkte du att det skulle gå så långt? Var det din plan....du nätatare. Är du e näthatare som läser detta? Tänk dig för du bevisar bara för alla.... fler än du tror hur du mår själv för när allt kommer omkring så handlar det bara om dig och det förstår vi alla även de som ej säger det direkt till dig men då du uttrycker dig så fler hör dig så i det tysta lider de med dig är det vad du vill få även dina nära och kära att må lika dåligt som du? Nå men det är vad som sker vare sig du vill det eller inte de lider i det tysta...med dig och hoppas....och önskar att du en dag ska förstå hur illa du gör dig själv.....
Du näthatare/mobbare skulle kunna vara en läkare som mår dåligt eller en polis, en lärare, en vem som heslt en föräldraledig, en VD, en städerska, en sjukskriven, en studerande, en ...vem som helst.....

  • https://newsvoice.se/2013/03/30/varfor-begar-svenska-lakare-sjalvmord-har-du-forsokt-bega-sjalvmord/
  • https://www.vardguiden.se/Tema/Barn-och-foraldrar/Foralder/Doden/

    (Hur förklarar man till ett barn?) Har du tänkt på det att då någon dött speciellt ett barn en ungdom, de har vänner de har säkerligen syskon som behöver få förstå de behöver få veta....varför? Varför valde han/hon att ta sitt liv? Jo en näthatare drev honom/henne till döden...det vad DU näthatare som drev honom/henne till döden...hur känns det? Är du stolt över dig själv? Nu handlar det inte bara om honom/henne nu handlar det om resten...alla anhöriga...tänkte du den tanken då du började med ditt näthat som egentligen bara är en reflektion av hur du själv mår där inne i ditt mörker.
    Ja dessa frågor kanske känns som ej något vidare men någon måste ju fråga dig, någon måste ju ställa dessa frågor och jag gör det så gärna för det är lättare för mig än vad du kanske tror för jag kan göra detta med ett lätt hjärta för kärleken finns inom mig.....

     

.
Du som är näthatare/mobbare, skrattar du fortfarande? Tänk om ditt egna barn drabbas av någon som DU? skrattar du då? Nå om du ej har barn det kanske är någon anna du håller kär...eller är du ensam...helst ensam där i ditt hat? Nå skuta upp med att hata och lär dig om kärlek börja med att fundera över vem du egentligen är, lär dig att älska dig själv.

 

En blomma ska du få av mig du som läser detta.... vi vill ju gärna avsluta ett sådant här ämne med något som lättar upp...inte sant. Tänk dock på att ta dig en funderare...vem är du....vad gör dig glad....vad gjorde dig glad förr? Skriv gärna ner det som gjorde dig glad förr och är det något du skulle kunna ägna dig åt idag...om inte så varför? Vad är det som hindrar dig...rädslor för vad andra ska tro och tycka...nej snarare så är det dina egna rädslor och rädd för dem som eventuellt skulle komma med en negativ anmärkning men de är ju bara avundsjuka för att du gör något som de ej vågar göra...du gör det som de själva skulle vilja göra så stå på dig...var den du är...där inom dig....

KRAM