En tavlas "process"

12.04.2013 15:15

Hur ett tavla kan se ut under tiden av pågående arbete. Sällan är det som pågående arbete för utomstående ser ....vackert ut. ;-) Givetvis så väljer jag att visa upp mitt arbete i mindre skala. Du får gärna förstora upp bilden om du vill.... varsågod... ;-) Detta är vad som visas än så länge. Ett av flera verk jag jobbar med nu. Hur den färdiga tavlan kommer att se ut, ja det vet inte ens jag. Det får Gud, Jesus, Änglarna, mina guider och alla de högre makterna bestämma.... ;-) Jag är bara den som har fått äran att hålla i penseln.

Tack Gud jag älskar dig.
Tack Jesus jag älskar dig.
Tack kära ärkeänglar, jag älskar er.
Tack mina älskade underbara guider, jag älskar er

Tack till mig själv, jag underbara, humoristiska, glada, älskvärda männinska...Marianne...jag älskar dig. ;-)


Nå tillbaka till ämnet....
 Motiv, färger ja allt detta bestäms av "andra" hihi. Precis som mina övriga mediala, spirituella tokskallar säger haha ja vad skulle en skeptiker ha sagt.. ;-)
De gär galningarna de är ju helt sjuk i huvudet de tror Gud och Jesus talar till dem, de tror de är nån "djävla" kanal....Hihi...tack kära skeptiker..vi bara älskar då ni kallar oss för galningar och vad ni så önskar för vi gillar att vara lite galen...hihi...det är ju liksom kryddan i livet att våga vara lite spontan, att våga leva i nuet. Men tänk dock på detta att det du kallar oss avspeglar endast dig själv ditt inre jag... även det bara gillar vi att få veta allt om dig för du kära hatare, kära skeptiker i sama veva du väljer att uttrycka dig om oss så visar du till oss och omvärlden ...ja till hela världen ..vem du själv är....egentligen....TACK....raring. JA...JA fortsätt att visa vem du är..JA..JA wow vad kul att få lära känna dig vem du är fast vi mediala är ju lite "farliga" för dig för vi kan ju "läsa" av dig eller kan vi det.... ;-) Ja det beror ju på var vi hmmmmm "nischat" oss i branschen fast det fattar väl även en "idiot" och ett barn frågan är om du gör det... ;-)
ska jag vara lite tydligare...ska vi tala om läkare....en hjärtspecialist är just en hjärtspecialist..du vet....en sån som DU har behov av....men jag ska inget säga....;-)  och en kirurg är en kirurg osv...hänger du med? ....SEN är det dock en annan sak om man ställer en fråga.... en fråga är ju ....just en fråga. ;-)  


Ha en underbar helg... KRAM