Falskt iförda journaler på sjukhus i Sverige ?

03.04.2013 10:45

Så här kan det gå och så här gick det för en ung kvinna som sökte vård i Skåne hon är ej heller den enda som drabbats av denna förnedrande och skadligt dåliga vård. I journaler står bl a följande: 13/4

 • Blodtryck 110/70
 • Påtagligt blek
 • Tricuspidalisendokardit med tillväxt av staphylococcer
 • Hb 99
 • CRP 52
 • 24/4 "Planerar som tidigare sex vackors i v antibiotikaterapi" 
  (Hmmm.... vad hände med dessa sex veckor???) Inte heller någon eftervård, vårdplan mm så KASS är dagens sjukvård....
 • 1/12 Remiss från dr ### ####### p g av Hepatit C.  Pat har trots påminnelse uteblivit och kallas inte vidare. Diagnos: B182 Kronisk hepatit...
  LÖGN. Denna patient har vid flera tillfällen begört om hjällp från dig men uppenbarkligen hatar du missbrukare och människor med ADHD. Flera tecken tyder på kvinnohat och hat till drogmissbrukare från specifikt från DENNE LÄKAREN och det finns flera människor som vet hur han är ..... egentligen .... eller hur. TACK kära du är det vad du vill att vi ska säga.. mer?
  Denna kvinnan har bett om hjälp vid flera tillfällen. 
 • https://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20040607007464&DocTypeID=6

På flera ställen står det ifört i journalen att patient avvikit trots att patienten bett om tillstånd att få gå på promenad med sina anhöriga som var där på besök, promenaden varade i ca 30-60minuter. Trots detta skriver personal på sjukhuset att patientern har avvikit. Ja så kan det gå till då ett sjukhus ej vill stå för de faktiska kostnaderna som kommer till då en patient har Endokardit och Sepsis och enligt reglerna skulle jag säger skulle ha fått en kirurgisk åtgärd för sina tänder på sjukhuset vilket denna patienten ej fick.  Detta dokument avlutas så vackert med att:

"Patienten var planerad för nytt ultraljud men då patienten avvikit har detta inte genomförts" Sanningen är den att patienten blev utslängd. Patientens far talade med en mycket arg Sjuksköterska per telefon som bekräftade detta faktum och kom med diverse olika påståenden. Jag tror att den verkliga sanningen skulle kunna vara som något som detta. Sjukhuset ville ej stå för de faktiska kostnaderna som det skulle innebära för att ge denna patienten den vård hon behövde och förtjänade så "någon" ordinerade ett "billigare" vårdalternativ. Det finns mycket mer jag skulle kunna skriva om denna patienten mycket som har felats mot henne i vårdprocessen i Helsingborg och Ängelholm.

 

Är detta sjukvårdspersonalen i Helsingborg och Ängelholm, vem är deras chef?

Det finns många punkter som felar i patientens sjukhusjournaler och detta vet sjukhuset eftersom läkare vägrade lämna ut journaler till patienten. Men genom ett mirakel fick vi tag på dessa journaler ...trots allt och det vi fått läsa har varit...hissnande helt otroligt vilka författar förmågor det finns på sjukhuset. Ska vi fösöka tänka positivt på detta och skoja till i allvaret så får vi väl ge "beröm" till dessa kreativa  "författare" till detta.

 

Hur många fler har fått denna "vanvård" från Helsingborgs lasarett? Ja det skulle kunna vara en släkting till dig för om du ej sett journalerna som vi fick ja vem vet vad som kan ha hänt med din släkting eller kan komma att ske med din släkting. Är det konstigt att patienter får denna form av vård då sjukhus skär ner då personal så läkare blir utmattade och själv själmordsbenägna och .. "tokiga" Trots Endokardit och Sepsis fick kvinnan ingen medicin med sig hem. Kvinnans anhöriga fick hämta kvinnan från Helsinborg lasarett sent en kväll då hon blivit UTSLÄNGD, sjuk, svag och rädd!!!!!! Och utan medicin eller vårdplan. Mycket FELAR i denna journalföring ord som borde skrivits in för att ge en mer rättvis bild av patienten som t ex tidigare missbrukare mm men givetvis SER det bättre ut om det skrivs som det har skrivits.....eller hur... Att tillägga är också att kvinnan blev rek att gå och dra ut en tand hos en tandläkare där tandläkaren skrivit på ett papper om att kvinnan har vård och medicin för sin endokardit och därmed kan han dra ut tanden. Nå till saken hör att kvinnan var ej under fortsatt behandling efter att hon slängdes ut från sjukhuset detta berättade hon i klartext till tandläkaren så varför skriver han då så och ja även detta papper finns kvar. Som så många andra dokument. Tillhör Du de som skrattar då du läser detta? Hmmm ja gör så om du så vill för du vet ej vem som står näst i tur hos dessa skräcködlor till personal dessa tokiga människor som borde skriva skräckmanus i stället för att jobba som läkare, SSK och USK.

Är detta vård riskerna som finns på sjukhuset i Helsingborg?  
Ha en bra dag och tänk tanken det kunde varit DU eller någon du känner.... Är det framtidens vård?

 

Att tillägga är att BÅSTAD KOMMUN vägrade att samarbeta med sjukhuset trots att sjukhuspersonal skrivit i journalerna och berättat till anhöriga om detta, sjukhuspersonal bergärde om hjälp flera gånger och rek BÅSTAD KOMMUN om vård och ville ha vårdplan...så vem "beställde" denna vanvård till denna kvinnan vem hade yttersta beslutet i detta...DU är skyldig till hur hon har det i dag och hur hon lever idag.... Många var de som är utbildade som gjorde sitt yttersta för att försöka "köra över", manipulera och skrämma kvinnan och hennes anhöriga..men sorry nu ska många få veta vad NI gjort....GRATTIS ;-) Ja så gör dagens kommuner och uppenbarligen även sjukvård...de måste ha glömt sitt hjärta och empati någonstans stackars människor...nå alla är ju ej sådana hon fick ju sina journaler...eller hur... ;-) I alla fall en del Sjukhuset i Ängelholm har VÄGRAT skicka henne s journaler hon har väntat i sanrt HELA 1 ÅR visst har hon ett fantastiskt tålamod... ,-) Och hon har skrivit i gällande blankett för beställning av journaler och lämnat in denna personligen till respektive avdelning...hmmm och trots det...efter att nästan ett helt år har gått....så står hon där kvar tålmodigt och...väntar på sina journaler...och INGEN kan komma och påstå annat för detta är ju sanningen och det är vi många som...vet. Journalerna har ju ni skrivit själv....journalerna har ni själv vägrat skicka trots att hon begärt och beställt fullständig journal från er....hmmm

                        

 

Är detta vård riskerna som finns på sjukhuset i Helsingborg?  

Ha en bra dag och tänk tanken det kunde varit DU eller någon du känner....