Fantasier

14.04.2013 11:16

Fantasier har många människor och bra fantasi är trevligt och kan vara väldigt positiv som oftast
och det gäller även drömmar.
Att ha en dröm är helt underbart.
Att ha ett mål är helt underbart.
Det kan och kommer alltid att finnas dessa avundsjuka människor, negativa pessimistkonsulter mm...ja ni förstår vad jag menar. Dessa skulle i dettas fall säga "spegel tillbaka" men det är bara så att i så fall är det jag som är läraren och du som är eleven...ingen fara en dag....kanske även du kan lära dig... ;-) Nå jag har sagt jag ska måla, skriva, ägna mig åt mycket soim gör mig glad eftersom jag är en glad människa, humoristisk och allt det där som många glömt bort att vara då de kanske föll i samma "linje" som de där "övriga" och ja hallå det är ju ett fritt val....eller hur. Ja, och det är precis det jag gör... wow...
DE som tror jag tittar på Let´s Dance bara för att jag tycker om att dansa då säger jag förlåt om jag krossar din illusion för jag ägnar mig åt helt annat. Jag har kollat lite som hastigast denna veckan för en person bad mig titta och tyvärr min sanning är den att jag tittade inte ens på hela programmet. Om det är någon som fortfarande ej förstått.....Marianne bryr sig ej om att titta på TV...sorry men titta du som älskar det....ja varsågod....bänka dig framför TV:n hur mycket du vill. Det spelar ej någon roll om ett program skulle ha med någon jag möjligtvis tycker är "söt" för den jag igår tyckte var söt ja dennes namn har jag redan glömt för idag är idag. Nej tyvärr inte ens då skulle jag följa ett helt program vecka efter vecka för sådan är jag .... till din information,,,,tyvärr...förlåt om den sanningen ej behagar dig ...kära du. Jag älskar att sätta mig ute och bara njuta av naturen var jag än är så kan jag njuta och fokusera på det jag vill se, det jag vill njuta av. Vill jag lyssna till fåglarna så gör jag det. Det är en träningssak det är som meditation att kunna ...lyssna...och förundras över att du hör fler och fler fågelarter och fler och fler olika sånger från fåglarna. Vad det är för fågelart är ej viktigt för mig jag hör dem i alla fall. Detsamma gäller språk vad som är adjektiv, preposition eler ja "what ever" det kvittar för det får heta vad det vill. Detsamma bör människor tänka om andra människor det kvittar vad, vem du är och hur du ser ut, vilken hudfärg, vilken religion mm och det vet ni , det vet ni många att just så är det. De som känner hat, de är rädda, de som känner hat de har glömt bort vad kärlek är...ja så är det.
Jag älskar naturen mycket mer än vad många kanske tror krossar det även din "bild" av mig...ja förlåt...kära du det var ej min mening jag bara säger vem jag verkligen är. Saken är den ingen människa kommer någonsin att kunna känna en person helt och hållet för vi är ju just människor som lever som förändras....visst är det väl härligt.

Nå ha en underbar dag...en underbar söndag...jag har det...du kan göra som jg eller ta ett annat val....valet är ditt ;-) 
Hur ...känns det att veta....? Vad du än gör så sker i alla fall det som ska ske då det ÄKTA ödet träder i kraft och gör sitt fina jobb?
Jag tycker det är helt underbart.