Fantastiska 3!...Eller?

07.04.2013 18:22

ALLA i Norrbotten VET...eller hur att mobilföretaget 3 saknar täckning på många orter och platser i Norrbotten...hmmm eller hur.
Trots detta får en kvinna debiterat samtal på sitt kontatkort på påstådda samtal som enligt 3 ska ha skett i Norrbotten på en ort där det saknas täckning och har så alltid gjort med flera kilometers säkerhet och detta har uppmärksammats av väldigt många människor som varit på besök till denna orten under flera år och haft abonnemang hos 3 och ej kunnat ringa eller göra något då telefonen varit som "död".  Nå kvinnan tänker, jag ska registrera mitt 3 kontantkort hos 3. Det är då hon upptäcker flera samtal registrerade på hennes 3 mobil nummer uppringda till ett annat land fast hon har ett kontant kort där det tydligt står att Samtal till utlandet ingick ej i detta kontantkort enligt då gällande avtal 2012. Kvinnan var givetvis smart och drog genast ut en kopia på sin inloggning hos tre "mina sidor". Tyvärr så har 3 velat sopa sin skit under mattan och har raderat detta och mycket annat som de har felat för de vill ju ej att sanningen ska komma fram. Men nåja sanningen finns och existerar för papprena finns kvar och alla vittnen. Många vittnen som VET att där saknas täckning till 100%. Så hur ska 3 förklara att det från hennes kontantkort har dragits pengar?????
tänk denna faktiska sanning...... som ej går att dölja....sorry kära 3.

 

  • Det saknas täckning på denna ort, det är 0%täckning telefonen är som....död. För henne och ALLA andra som har 3
  • Det går enligt gällande avtal ej att ringa till annat land trots detta registreras ett samtal till grannlandet
  • Telefonen är avstängd eftersom telefonen och detta 3 abonnemang ej går att nytja på denna orten
  • Det påstådda samtalet har registrerats på natten då kvinnan sover.

 

Wow vilken magi det är verkligen magical number hos 3. Kolla och registrera även du ditt 3 refillkort och kolla upp ditt abbonemang. Kvinnan upptäckte även fler falska registreringar på ytterligare ett annat mobil nummer till telefonnummer hon aldrig skulle ringa eftersom hon ytterst sällan använder mobiltelefon som oftast är stängd. Hon hade med denna telefon bott på landet där det också saknades täckning och ofta däerför hade mobilen avstängd trots deta registrerades även på denna telefonen påstådda samtal till sådana nummer hon ej skulle ringa till. Även här finns bevis....platsen hon var på vid aktuella tillfället saknade täckning, bevisad saknad täckning även här till 100% snacka om att några har klantat till det om de gjort det medvetet eller ska vi kalla det för återupprepande tekniskt fel?. Det finns uttdrag som bevisar även detta. Och hon är ju ej den enda som blivit utsatt för sådana här löjligheter.

 

Nå ha en underbar kommande vecka..... ha det underbart...det har jag..
Fred, kärlek och ljus