Fotboll Vad är det?

25.04.2013 17:49

Fotboll vad är det?


 För mig är det en rund boll som en del tycker om att springa efter. Min hund tycker om att leka med en fotboll och att bita sönder den. Ja, förlåt men det är ju sant.
För en del är fotboll "livet" som en "religion" en kultur.
Jag förstår att det är oerhört viktigt för en del även om jag ej förstår ett skvatt om det. Nå jag håller på och städar, kollar vad jag ska kasta och det kommer att kastas en hel del men täkte att ....jaha....den här tidningen kanske någon vill ha...vem vet. Så jag kollade upp lite eftersom jag i ärlighetens namn tycker att fotboll är sååå supertråkigt...ja hallå jag är ärlig och så är det för mig om du gillar fotboll så kul för dig...jo jag menar det men alla behöver faktiskt ej tycka om fotboll.... ;-) Tyckte det var lite kul med Texten:
"Johnny Ekström - snabbare än vinden!" Så jag googlade lite om honom och det är ju spagetti mannen som ej vet vad spagetti heter på Italienska.... ;-) Hihi... Och för att ej glömma ....snus det snackas och skrivs en hel del om snus hit o dit.... hihi....
 

Diego Maradona skulle visst utse just denne Johnny Ekström till Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna.... så nu kan jag det också...men sen tycker jag det räcker för mig om just ....fotboll det räcker att leka med min hund Telma. Jag blev dock lite nyfiken...vilka är de övriga spelarna då i denna tidningen?
Tro nu ej att ni kommer att få höra mig skriva om fotboll mer råkade bara få denna tidningen i mina händer....
Är omslagsfotot från: Svarta dagen, semifinalen mot Barcelona i Europacupen 1986? Berätta till mig som inget vet om fotboll men som nu lärt mig lite.


Ha en superfin dag....kväll och dröm sen sött om något som är runt...runt...som en boll...hihi... ;-)