Fula gubbar på nätet

17.03.2013 12:15

 

"Polisen kommer"                                                                                                                                                 

Var jag mig än i världen vänder

finns där äckliga mäns händer.

De finns i många länder

foton av mig de till sina vänner sänder.

 

Polisen kommer och tar dom fast
de gör det snabbt i all hast.
I finkan de åker med ett kast
och är ej längre samhället till en last.

~ Marianne Kandelin ~ 2013-03-17

(Denna dikt handlar om män som utnyttjar, våldtar barn, kvinnor och män)

Länktips om hur du kan skydda dina barn och som sagt dessa "män" söker sig till platser du aldrig trodde de skulle finnas på för de söker sig ju till "barnen" platser där barn finns.  Var rädd om ditt barn, dessa "klipp" är exempel på vad du kan läsa i nedanstående länkar.

"Den här händelsen är ett exempel på vad som i olika omfattning drabbade minst 63 svenska flickor för ett par år sedan. Ibland stannade övergreppen vid hot när flickorna hade sinnesnärvaro nog att avbryta konversationen. Andra flickor tvingades att utföra grova sexuella handlingar framför sin webbkamera. Exakt hur många flickor som drabbades vet inte polisen, men den man som åtalades hade fler än 500 kontakter i sin dator. Mörkertalet är förmodligen stort. "

"Sara är 12 år och som de flesta flickor i hennes ålder ägnar hon mycket tid åt internet. På favoritsajten Snuttis hänger hon flera timmar varje dag."

"Målet är att hitta en svag punkt hos barnet som oftast är en flicka. Har hon modelldrömmar råkar han känna en fotograf. Drömmer hon om en häst har han plötsligt en kompis med eget stall. "

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=f4MRmEPNUxY 

BAD BOYS

https://www.youtube.com/watch?v=wSZP8TR__LQ