Hålla Koll ? Nej Tack

13.05.2013 15:40

Hålla Koll? Nej Tack.

Tänk vad människor kan ha så fel, tänk vad människor kan tro så fel.

Man undrar också¨....vad beror det på.... ;-)

Ni vet dessa antaganden och jag tror, var kommer de ifrån?

Kan det vara så att en grupp människor suttit och antagit saker

de ej vet någonting om och så sitter de där och spekulerar.

Har de kommit fram till sanningen....nej de har antagit. Men sen är det givetvis så att den som frågar rätt person den får alltd ett bra svar.

Tack för att ni frågar....mig....

Förra veckan var det en man en försäljare som ringde och vi pratade lite ....sen sa han till mig du som är så tuff....hallå...Marianne är ej tuff snarare modig eller dumdristig. Då Svenska människor bara sitter och gnäller om orättvisor som sker i Sverige och i Världen ja då tänker jag ej göra som alla andra fega skitar som sitter och gnäller som en bunt kärringar män som kvinnor, killar som tjejer. Som en felstämd fiol....riktigt....Gnälligt.... ;-) Många är de som sitter i grupp och har "Gnällmöte" men...sen ....då det kommer till kritan jo hej och hå.... så tyst dessa "tuffa" människor blir då.... ;-)

Så TUFF...hihi...nä sällan. Modig är snarare rätt ord för jag ogillar orättvisor och då människor föröker ljuga och komma med löften de lovar och ej håller...ja då får man ringa och kolla och fråga så enkelt är det. Men vill någon kalla mig tuff ..... ja det är fritt valt.
Den unge mannen som samtalade med mig lät däremot....själv som om han var just....tuff.

Därav kom svaret till dagens fråga om mig....Att jag skulle vara en person som gillar att ha ....koll???? Han lät rätt trevlig mannen jag talade med idag som dock frågade om jag gillar att ha koll.... ????

.....FY FAN...fy tusan....om bara människor gjorde det de har betalt att göra i lön då de är anställd så skulle jag ej behöva hålla på och ringa och "kolla" och fråga. 
Då det handlar om något som "felar" jo självklart att jag ringer då och jag ringer tills jag får ett svar som jag är nöjd med.

Så en man tycker jag är....tuff en annan man frågar om jag tycker om att ha koll.
Nå en annan mycket klok man har sagt till mig att det man säger om andra, det man frågar om andra det handlar oftast om en reflektion av sig själv. Så men andra ord En tuff man och en man som gillar att ha koll frågar mig om jag är som de.... ;-) ... Eller... ?

  • Om en patient på ett sjukhus behandlas som en LABBRÅTTA vad skulle du göra då? 
  • Om en släkting till dig fel medicinerades eller blev läkemedlsförgiftad så han/hon nästan dör, vad skulle du göra då ?
  • Om en släkting eller vän till dig blev överkörd och du såg det vad skulle du göra då?
  • Om en släkting eller vän till dig blev misshandlad av en lärare/människa/apa/gorilla och du såg det vad skulle du göra då?

Skulle du sitta helt tyst med armarna i kors, ta fram ett korsord och börja lösa den eller sätta dig framför TV:n och låtsas som om det regnar?
Eller vända dig och gå åt ett annat håll och låtsas som om  du inget vet
Jag menar Hallå.... 
Sorry, förlåt men så gör ej jag Marianne jag bryr mig och det gör jag av kärlek och av omtanke för att jag älskar de som står mig nära, de jag tycker om. 

Då bevisar du för mig, ja för hela världen vilken sorts människa du verkligen är....tack för att du visar vem du .....Egentligen Är.... i så fall.

Min vackra dotter, min älskade vackra dotter innan sjukvård, yttre påverkan med mera "Hjälpte" henne. 
Om ni bara visste vilken underbar vacker flicka som finns inom denna idag unga vackra kvinnan.

"Hjälp"? Nej...snarare hjälp till Stjälp.