Kvinnor världen runt säger NEJ, Nu är det nog

13.05.2013 18:55

Kvinnor världen runt säger NEJ, Nu är det nog

Vad sker och vad händer. Vad har det tagit åt dessa män världen runt.

Tror de att en kvinna vill gifta sig med en man om de beter sig så som de beter sig? 

Deras beteende riskerar i stället att skapa ett samhälle med enbart kvinnor där män ej är välkommen.

Fler och fler ensamma kvinnor väljer att bo kollektivt.

Kvinnor lär sig självförsvar, ja det är väl vad männen önskar med sitt beteende. att kvinnor ska lära sig att DÖDA män som angriper dem om de blir absolut tvungen. De har ju rätt att få försvara sig.

Deras beteende kan genera till att kvinnor blir "Anti-sex" men det är klart är det vad männen önskar så låt deras vilja ske.

Männen kan ju välja att bli homosexuella i stället. Männens G-Punkt sitter ju i Analen så det skulle säkerligen ej vara helt fel för männen.

Nej det skulle nog vara en mycket god idé för männen att tänka över. Här kommer en påminnelse om männens G-punkt.

"De", dessa arga och hatiska män skulle förmodligen även bli lite mer lugnare och inte lika arga och frustrerade om de fick uppleva orgasmer.
Detta kanske är botemedlet till dessa mäns beteende eller kan även det vara ett av problemet att de kanske föredrar män men deras kultur tvingar dem till att gifta sig med detta könet....Kvinnan. Vad än deras problem är så är det ju ett onormalt beteende som behöver lösas.

  •  https://www.youtube.com/watch?v=kIc-fwh8G3c 


De beter sig som om de fått en skruv lös som om de blivit helt galen,

eller har de fått Rabies som hundar? Ja detta måste man ju få fråga sig.

Här kommer en länk från världen, idag blir det ett rop från Egypten.

 

Egypten har inte bara problem med ökad kriminalitet och återkommande kravaller. Landet har även stora ekonomiska svårigheter med stigande priser, en kollapsad turistindustri, sjunkande valutareserv. Själv har Yasmine vänt sig till domstol och där stämt både president Mursi och Inrikesministeriet. Hon anklagar dem för den bristande säkerheten."

Jg frågar mig, är det överhuvudtaget "konstigt" att Egypten har problem med turistindustrin då de tillåter stackars psykiskt sjuka män härja som de gör. De verkar vara i stort behov av att få tala med teapeut för samtalsterapi eller liknande. Kanske min teori stämmer att det är män som har sexuella problem och låter sin ilska och hat gå ut över oskyldiga kvinnor. 

Är det kvinnor som har tvingat dessa mänen att göra en omskärelse? Nej

Är det kvinnor som har bestämt att männen ska göra omskärelse? Nej

Är det kvinnor som bestämmer inom deras religion. Nej (men frågan är om det faktiskt skulle kunna gynna männen att låta fler kvinnor vara med och bestämma, eller är männen rädd för det, är detta en öm punkt för männen det kan vara en orsak till deras beteende)

Att det finns många män som blir arg och/eller är ständigt arg och frustrerad, ja är det så konstigt med tanke på dessa nya forskningsresultat som kommer fram om hur en omskuren man faktiskt kan ha det men det gäller ju ej alla män....dock. De som fått en sämre och kanske "misslyckad" omskärelse har de säkerligen mycket svårare. Om detta ej är deras egentliga "problem" så vilket är då deras Problem?

Här kommer en länk om hur omskärelse påverkar männen och är det ej främst i muslimska länder och muslimer som ägnar sig åt dessa gruppvåldtäkter?

Jag vill dock avsluta med att det finns muslimer som jag fått veta genom kontakter att de har ett bra sexliv och det finns muslimer som vet hur de ska uppföra sig bland kvinnor, väluppfostrade fina pojkar och män. Frågan som kvinnor världen runt dock ställer sig är vad gör de fina och väluppfostrade männen åt dessa "arga" män som uppenbarligen ej kommer ihåg vad deras mamma lärde dem då de var barn. 

Jag har väldigt svårt att tro att deras mor skulle ha sagt till dem.

- Min kära son då du blir vuxen vill jag att du tillsammans med dina vänner går och gruppvåldtar kvinnor och barn och mörda dem om du så vill.

Tror ni verkligen att deras mor sagt så till dessa "arga" män, NEJ det är ej trovärdigt. Så jag undrar är det på detta sättet dessa män hedrar sin egen mor och andras mor genom att våldta andra kvinnor?

Nej inte heller det tror jag. För det är ju allt annat än heder eller att hedra en kvinna, en kvinna som är det enda könet som kan ge liv åt ett barn och kan bära framtida barn i sitt sköte detta sköte försöker dessa rabiatiska och hatiska männen förstöra. 

Vare sig deras mor lever eller ej så är det en kvinna en mor som givit dessa män det liv de lever nu idag. De har blvit född ur ett sköte genom en vagina som ska och har rätt att föda ett annat barn en annan son till världen och det utan att riskera att bli föstörd.

  • https://www.youtube.com/watch?v=uaYSOwsNFwA

Ur en kvinnas sköte är alla kommna flickor, pojkar och även de som idag är män och kvinnor..... om någon detta har glömt.