Länktips

29.03.2013 11:29

Här samlar jag länktips med olika variationer för att många olika sorters människor ska kunna finna någon och några länkar som passar just dig. Jag föredrar att hålla en viss "städad" nivå bland bloggare, hemsidor och sexrådgivare i min länksamling.
Sex är helt naturligt för vi är ju människor eller har någon missat det? ;-)Det är väl s
å barn kommer till i normala fall. 

Vilka val du tar i dina sexuella relationer är just dina val,

här kommer en del bra tips varför en del tar de val de väljer.... ;-)

 

Din hälsa, din parters hälsa är det avgörande för vilken form av sexuell relation ni har med varandra för ni ska ju möta varandera med respekt, vad du vill behöver nödvändigtvis ej din partner gilla och behöver ej heller vilja "lära" sig för ett Ja är ett JA och ett nej är ett NEJ, bara att gilla läget eller välj en annan partner. Svårare än så kan det väl ej vara, eller hur. Orden Ja och nej kan väl ändå de flesta... eller hur ;-)
Så till de som är sexuellt aktiva njut och lek med varandra men gör det med respekt....detta är naturligt det är så de flesta barn kommer till, tänk även på att skydda dig mot eventuellt oönskade barn och könssjukdomar...Tänk även att det finns alltid anledning till varför en partner säger nej till n
ågon form av sex med dig. Vi har kunnat ta del av fler be
rättelser den sista tiden. Analsex är väldigt på tapeten något som många heterosexuella män vill ha med sina flickvänner men kära heterosexuella man våga då även prova det själv det är ju i prostatan din G-punkt sitter du kanske skulle uppskatta det och om inte så kanske du förstår bättre varför en eventuell partner säger nej tack. Jo många män uppskattar det precis som en del ej uppskattar analsex detta även hos homosexuella män även om få verkar tro på detta för många är det ju som tror att homosexuella män alltid har analsex fast det finns män bland homosexuella som väljer att avstå av orsaker som är deras val och för att respekteras.

En man som kvinna kan ha blivit brutalt våldtagen och kanske är ärrad invärtes för resten av sitt liv och analsex skulle kanske därmed vara omöjligt och för smärtsamt. Det finns kvinnor som fått skadad anal genom födande av barn eller som kanske har haft eller har sjukdomen Endometrios som även den kan ge ärrad anal. Det finns dock hjälpmedel mot Endometrios man kan äta sig fri genom rätt kost.

Så var det med det. Men....ett ärr är alltid ett ärr. Den sitter där...för alltid. Prata med din partner.


Tack för min del så har jag redan fått de barn jag behöver..... ;-)

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hpc2NjUAtOY#!