Många "granskare" på nätet

03.05.2013 18:26

Många "granskare" av olika "kaliber"

Ja visst finns det många olika granskare på nätet av olika "kaliber",
många olika bloggar att läsa med varierande tema. En del är väldigt mjuk i sin framtoning en del ytterst blygsam, en del håller sig på medelvägen, en del steppar fram och tillbaka, en del har hårdare framtoning och en mindre grupp har extrem hård framtoning. Och ja...JA..jag har läst många bloggar och "granskare" 
Jag tänker så här:


Oavsett vad en person, grupp eller företag bloggar om så har vi väl våran yttrandefrihet i Sverige? Är det ej så? Om någon på något sätt skriver "provokativt" är det ett hot? Vem i ärlighetens namn skulle känna sig hotad? En som är oskyldig behövar ju ej känna sig "träffad" Jo tack även jag har lärt mig ännu mer att ej bry mig av dessa negativa skeptiker och "pessimistkonsulter" för egentligen är det ju bara oerhört synd om dem, de reflekterar ju bara hur oerhört svårt de mår mentalt. SEN är det faktiskt skillnad på att berätta och dela med sig av sanningar, det är också skillnad på att dela med sig av sanningar mycket beror ju på hur man uttrycker sig...inte sant... ;-) Skulle det mot förmodan finnas hmmm..."någon" som ej förstår att jag Marianne Åsa Kandelin skriver med en stor portion med humor...hallå ni vet humor...ja då bör du/ni ta er en titt på hur du/ni mår...egentligen....bara en rekomendation till dig...


Man bör kunna tala om det mesta för det som sker i vår värld ja det är ju just det som sker. Att kunna tillåta de flesta bloggar/hemsidor få utryme gör att man bevisar att man ej är konflikträdd. Så länge ingen gör något som bestrider mot lagen så gör man ju bara rätt, inte sant. Jag Marianne är en människa som tycker om att vara laglydig, jag tycker om lag och rätt och håller faktiskt på med lite "egenstudier"...varför jo som jag sa jag tycker det är ..roligt...konstigt nog för å ena sidan låter det ju så oerhört...torrt och hihi...TRÅKIGT... ;-)  Vi är många olika sorters människor i världen, med olika intressen. Många som vill göra sin röst hörd. Vad är det som skiljer sig att en del ska tillåtas och att en del ej skulle tillåtas? Ja det är frågan. De som vill läsa någons blogg och hemsida...ja de läser den personens blogg och hemsida, mer än så är de ej.

De som skriver "sanningar" har sin rätt att få göra det men självklart finns det ju alltid hmmm "vissa" som är rädd för sanningen inte sant...men hallå då får väl "de" välja att leva ett liv som de kan stå för inte sant, en del kanske behöver tänka sig för en extra gång över sina val...eller.... ?

Tillbaka till en fråga, vad tycker ni att jag är för någon sorts "bloggare" ;-) Jag skulle själv kalla mig för en "steppare" för jag är flexibel, jag är en människa som känner mig så oerhört "avslappnad" av att leva så i nuet och jag skriver det som jag känner om att skriva om i mitt just nu. Jag kanske har läst någons blogg/hemsida, kanske tittat på TV, läst nyheter eller kanske bara...mediterat och ja skriver det som bara..."kommer" ;-) Hur du uppfattar mig är din ensak. Jag förklarade till en person detta med att uppfatta en person. Det kan skilja sig avsevärt hur man uppfattar en människa inte sant. Hur man uppfattar en människa är avgörande hur man mår själv och man avspeglar ju delvis sig själv. En person som är psykiskt stabil skulle nog säga om mig: Haha den där Marianne hon är rolig hon har nästan alltid något roligt att säga och wow vilket underbat skratt hon har och vilket vackert leende, hennes ögon glittrar som diamanter mm. hur skulle en som var negativ uttrycka sig? Hmmm svår fråga men om man tänker sig hur man hört en del så skulle jag kunna tänka mig så här... ;-) : 
Den där Marianne, det måste vara något fel på henne, jag ska minnsan ta reda på vad det är för fel på henne man kan inte gå mkring och vara så där glad som hon är hele tiden något är fel.....hehehe? Eller vad tror ni? Eftersom jag är en oerhört ödmjuk, vänlig och snäll människa och så mycket mer så har jag lite svårt att utrycka mig som en negativ person.

Så ja....tänk positivt... ;-) dessa människor kanske bara på sitt ovetandes sätt bara ber om "hjälp" samtidigt kan man hjälpa en person som ej lyssnar som ej tar till sig vad man säger? Det är ju upp till var och en vad man säger och vad man väljer. En del kanske borde stanna upp ett tag och fundera lite över vad de vill ha sagt. Ja jag tycker om att skriva och ser det som en av mina "livsuppgifter" något som jag tycker är mycket trevligt. Välkommen att läsa om det jag skriver eller vänligen vänd dig till någon annan, det är ditt val.

Ha en underbar helg...kram... och ta hand om dig i vårsolen ät gärna morötter om du tål det det skyddar visst dina hudceller har jag....hört... solen kan vara extra stark just nu och vår hud är lite "ovan" jag har själv fått mig en "bränna" ;-)
Sånt som kallas "sol- rosiga" kinder och fräknar...sött eller ej det är en "smaksak" ;-)