En del män som är omskurna har svårt att få utlösning

02.05.2013 12:34

Vad säger forskning om detta är det en sanning eller myt? 

Citat från ovanstående länk:

"Jag bedömer det som att jag har förlorat cirka 80–90 procent av känsligheten. Jag har därför svårt att få utlösning. Min sexuella lust har minskat radikalt.  (minskad förmåga att få och behålla erektion). Min förmåga att tillfredsställa min fru har minskat radikalt, vilket har påverkat vår relation negativt. Jag har tappat självkänsla och livslust (absolut inte helt och hållet, men ändå mycket påtagligt)."

Alla omskurna män har lägre känslighet i ollonet och måste därmed ’hålla på längre’ innan de får utlösning."

En annan åsikt... ett annat citat.

”Jag kommer från en judisk familj och har sex barn varav tre är söner som alla är omskurna. Vi har pratat om det många gånger i familjen. Aldrig någonsin har någon av dem uttryckt något missnöje med att vara omskuren. Själva ingreppen kändes också relativt oproblematiska. En av mina söners kompisar har låtit omskära sig nu, som ung vuxen. Det däremot ska tydligen ha varit fruktansvärt plågsamt.”

Män är människor precis som kvinnor. Kvinnor som könstympas tappar sexuell lust och får många medicinska besvär,  men så gör även män som ni kan läsa här. Som jag förstått detta så rent sexuellt gynnar det män som "kommer" väldigt fort men de övriga stackars männen ja det blir i princip delvis eller i värsta nästintill impotenta och har svårt att "komma" om de överhuvudtaget kan "komma" .....alls.
Fakta är ju att detta även påverkar den psykiska bilden hos en man och gör honom kanske mer arg och frusterad, eller i alla fall så finns ju risken där för det kan manju även läsa om påverkan av minskad utlösning vad som sker då men det tar jag ej upp här och nu.
Givetvis hyser jag och många andra respekt för religioner och kulturer men vi är många kvinnor som försöker förstå varför så många män beter sig som det gör i dagen....De arga männen....?

 

'Vad "försvinner vid omskärelse?
 
  • Fordyce körtlar.

Frenulum: Den synliga v-formade hudsträng som sitter på baksidan av penis och sammanbinder ollonet och förhuden och som innehåller tusentals specialiserade känselnervändar med neuroreceptorer för erogent bruk. För många är frenulum den sexuellt mest känsliga delen på penis. https://medicinskordbok.se/component/content/article/88/6883-fordyce-koertlar

Is this one of the reason why some men is so angry? Why some of the men do rape, murder and abuse women and children? This could be one of the reasons...
Yes we do understand and respect your religion and your culture but what about this.... one have to ask.... Some do say it has nothing to do with religion.... but still it does happened. ? 

 

Är det då egentligen så konstigt att det finns så många ARGA och frustrerade män ute i vår värld varav några dessutom begår sexuella övergrepp där många av dem är ...just....omskurna...tyvärr.... mm Givetvis finns det även andra mäön men tillhör dessa män en överrepresenterad grupp av män som misshandlar, våldtar och mördar kvinnor och barn? Jag menar de som har en "misslyckad" omskärelse, de som ej längre kan ha ett normalt fungernade sexliv och riskerar att "tappa" sin manlighet...att "tappa" sitt ansikte. De sörjer över förlorad sexuell njutning över det ingrepp som var påtvingat för deras religion. Allt har sitt pris.  Som jag uppfattat detta så gynnas en del och andra gynnas sämre.

Finns det någon forskning som visar och avslöjar om en mördare, våldtäktsman är omskuren? Kanske dags att börja ta reda på det. Och att ta reda på denna sanningen har inget med religionen att göra utan det är helt vetenskapligt baserat på..."kalla fakta" som finns att läsa. Därav bör ingen som är omskuren försöka hävda till religion för då beviasr de bara sin rädsla...sin rädlsa om att detta min tanke, min teori kanske faktiskt är...just...rätt.... ;-) Det har ju varit märkbart ...TYST om detta ämne och man kan ju undra varför....om kvinnors könsstympning har det pratats och skivits om i massor och rätt ska ju vara rätt....
Så hur står det till egntligen med dessa män? 

Trevlig fortsatt torsdag för imorgon är det ju fredag och dags för....fredagsmys...var det ej så?