Möten med människor

20.03.2013 12:20

Möten med människor kan te sig så olika. 
Vad tänker man om människor som har olika religioner, olika kulturella bakgrunder?
Ja många är det som av rädslor säger något negativt
om människor som är "olik" dem själv. Då frågar jag:
-"Hur är du själv och vem tror du att just du är egentligen?
Har haft ett mycket intressant samtal med två väldigt trevliga kvinnor idag. De har sin tro, sin religion och vad är det för "fel" med dom? Ja det kan man fråga sig hur det kommer sig att en del människor låter sina rädslor styra och begränsa vem man umgås med, för vem vet vilka fantastiska nya vänner det kan bli och vilka fantastiska kunskaper man kan dela med varandra och inte minst skratta och ha roligt. Nå de tillhör en religion som skrämmer många människor, jag kommer ej att ange detta idag. Men de är människor som är nöjd med sin tillvaro, allt som oftast möter de människor med glädje ett leende, ja ett äkta leende. Vi pratade just om detta att en del människor verkar även vara rädd för människor som skrattar och ler för det finns j så många människor som verkar ha ett tyvärr händelselöst liv till min förvåning. en del människor tänker...värst vad hon ser glad och, oj hon ler vad har hon att le åt men egentligen avspeglar de bara sitt innersta hur de mår med sina uttryck utan att förstå det själv. Som man uttrycker sig ja det avspeglar bara sitt innersta det avslöjar sig själv.

"Det en person säger om andra då du är närvarande säger den personen även om dig då du ej är närvarande"
....så vilka är dina vänner? Är de verkligen en vän till dig? Ja det är ditt val...varsågod. Kärlek är så vackert ja äkta kärlek den kärlek jag känner för Gud, Jesus, Buddha. Då jag tänker på dessa tre underbara så känner jag en sån underbar värme i mitt hjärta det sprider sig inom mig. Jag ler ett så underbart leende som kommer helt av sig själv.....och vet ni vad det är tre underbara vänner som alltid finns där hos mig och DU kan inget göra åt det... ;-) Så underbart.
Ja det finns människor som trott att de käner mig och hoppar i taket om jag skriver om Gud, om Jesus och om Buddha... nå ert val som om att jag bryr mig.
Nya vänner går alltid att finna, vänner går att byta ut när som helst precis som då du byter strumpor eller kastar ett par trasiga strumpor för man vill ju bara ha "äkta" vänner inte sant. De där fejk vännerna som skvallrar elakt om andra då du hör ja de skvallrar lika elakt om dig då du ej är med har du fattat detta ännu, eller kanske du är likadan ja då passar ni att umgås med varandra tillsammans med de "elaka" bra då vet vi ju alla vem du, vem ni är ;-) Jag Marianne får hela tiden nya fina vänner och wow så roliga många av er är. Såå underbart roligt det är att få skratta med er.
Tack mina nya sköna vänner.

Ha en underbar dag, Fred, kärlek och ljus......