Påverkan

28.03.2013 06:20

Hej

tyvärr så är ej alla människor så lätt påverkade som en del kanske önskar att man skulle vara.
Däremot så kan man alltid vara med och leka en stund för att analysera och studera vissa människor. Om någon vill försöka påverka dig till att tycka som dem så undrar jag vad tycker DU där inne i ditt hjärta? Vem är du och vad vill du?

Ditt hjärta kan säga så mycket om vad du verkligen vill.

Jag tycker om att sjunga mantras "OM Mani Padme Hum" och måla mandalas..det är sååå roligt tycker jag. Meditera, sjunga, måla, träna Yoga och Thaiboxning....ja det är Marianne vare sig du gillar det eller ej.... och detta är vad jag fortsätter med att göra på min fritid vare sig du eller någon annan tycker om det. Att ägna mig åt Feng-Shui är också sååå roligt ;-)
Vad säger du om det.... att jag vet precis vad jag vill och du kan inte ändra mig även om du skulle vilja det ;-) Det du tycker om det behöver ej jag tycka om... och så är det....
Men givetvis så kan man alltid finns nya intressen jag som du. Jag kan kanske börja tycka om det du tycker om och du kan kanske börja tycka om sådant som jag tycker om du vet jag är jag och du är du och tillsammans är vi ett......
Samtidigt så är det i ditt hjärta du finner svaren om vem du är och om vad du vill...då du bara tar dig tid till att lyssna vem du är....där inom dig...så skönt är det att ta sig tid...ta lite tid för dig själv.
Den som vill försöka förändra en människa den behöver förmodligen förändra sig själv.
Den som verkligen älskar någon den personen älskar hela den personen för det är alltid allt eller inget som gäller i vänskap och partner relationer. Den som tycker om mig som vän får ta mig precis som jag är det finns inget "mellan" läge då det gäller mig. Visst är det underbart med människor som är sig själv och som vågar vara sig själv. tänk vad det inspirerar människor och ja..hihi...ja ofta så inspirerar det många fler människor än man tror.
Och vet du....jag är glad att du är du för det är så underbart.

Kram ha en underbar dag....gå ut och lyssna till fåglarna som kvittrar och sjunger....våren är på väg vi ska bygga bo.... ;-) om du ej tycker det är för..."stressigt" att föröka varva ner vill säga....nåååå Marianne tycker det är sååå skönt och...jag vågar säga det för det är vad mitt hjärta vill... Ja så skönt är det att stiga upp på morgonen....och givetvis att lägga sig tidigt ni vet det där 8h sömn är så där underbart ...lagom för mig...hur mycket eller hur lite du behöver ja det är förmodligen don dos av sömn.... ;-)
Om shanti OM....

 

Fred, kärlek och ljus