Rädd Läkare ?

26.04.2013 17:00

Var är journalerna? 

 

Maj 2012 lämnade min dotter in de speciella blanketter som i alla fall då fanns på Ängelholms sjukhus. Hon fyllde i dem och ville ha  patientjournal  med provtagning, vårplan och ja....allt.  Hon skrev i en blankett vardera till flera olika avdelningar. 


En sak till....hennes egen pappa i egen person följde med henne personligen till varje avdelning på Ängelholms sjukhus då hon lämnade in dessa blanketter...jaja.... sanna mina ord.
Har hon fått dem ännu?

Eftersom hon då precis som nu saknar fast adress så uppgav hon vår adress som en c/o. Nå dessa journaler har ännu ej kommit till denna adress(vår adress), min dotter och vi undrar varför? Jag undrar varför? Jag har skickat mail och frågat i klart text (För att min dotter har bett mig göra det då hon ej har möjlighet till detta själv)  och vad händer jo då får jag detta brev hemskickt....hihi...ja vad tyker ni om detta brevet ;-)

Med hans egna namnunderteckning i egen hög person och fast jag är ogift så skriver han "Bästa fru Kandelin" saken är den att han vet att jag ej är gift.... ;-) Vad säger ni om det är han en kvinnohatare eller bara en stackars rädd läkare som vill dölja hur de har behandlat min dotter ..."han" och co... Har min dotter begärt få sina...hennes journaler skickade hem till oss som är hennes föräldrar ja då ska dom ju skickas till just denna adress. Undrar om de är rädd....RÄDD för att jag ska läsa dem jag som anses av andra vara en extra "smart" undersköterska en som även förstår en hel del skrivet i termer skrivna av sjuksköterska eller läkare ja det är klart har de något att "dölja" ja då kan väl lilla jag vara "farlig" men det finns ju dem som de bör vara betydligt mer rädd för än mig...ELLER HUR.... ;-) Jag ber så väldigt mycket om ursäkt för denna tydlighet och denna ärlighet men nu har vi tröttnat och det över gränsen så det ni ber om det får ni varsågod kära Ängelholms sjukhus ni tjafsar helt i onödan och denna gång valde ni mig som må vara liten men ej någon man "tjafsar" med.;-) Hoppas ni någonstans där i era möjligen "stressade" hjärnor förstår...
Ni vet det som kallas ödmjukhet, empati, ömsesidig respekt men än så länge har ni ju bara bevisat att ni ej förstår vad dessa ord betyder...och trots detta så är NI utbildade läkare....Hmmm...sorry inget wow från mig och säkerligen ej från andra heller.
Länktips följer efter detta hmmm brevsvar. Saken är den min dotter åkte aldrig till Norrbotten så bara av den anledningen bör hon väl i herrans namn få sina journaler och i vilket fall som helst vad.. "krånglar" han/de om...och...Vad är de rädd för?..... Har fått uppläst en del om vad som står i dessa journaler skickade till norrbotten och jag säger hahaha...helt otroligt.... fin fint....nä knappast. Detta är "ful-fisk" metoder. Även min dotter har fått uppläst om vad som står i dessa journaler.
Slutligen så kan jag givetvis ej låta bli att fundera.....finns det ett antal "icke normal tänkande" läkare arbetandes på Ängelholms sjukhus precis som på Höglansjukhuset i Eksjö? Och fler sjukhus som det har uppdagats på under Sanningens År 2013?
Nästa gång blir väl att skriva om läkaren på Länssjukhuset på Ryhov...HAN som skule göra en second opinon och jiddrade en massa ...skit som vi sen kom på...hmmm...tycker du att du är cool...nä du..suger varsågod det finns fin fina damsugare att köpa i butikerna till "ful-fisk" läkare... ;-) Frågan är ur "hårt" vill du att de ska suga...ehh jag menar ..ja ni förstår....


Trevlig Helg...kram...