Rädda människor

25.03.2013 12:21

Fortfarande.....

många dessa rädda människor. Nå det är ju ett fritt val att leva det liv man så önskar.

Men wow så underbart det är så måååååååånga orädda super människor jag har kommit i kontakt med den sista tiden, de senaste månaderna.....så härligt med dessa människor.
Dessa enligt mig orädda människor, människor som vågar vara sig själv och då givetvis genom att visa sig själv och andra respekt....

Samtidigt så är det en definition av vad man menar med rädslor.

Vad menar jag då med rädslor? Jo det här typiskt Svenska som å andra sidan ej är så Svenskt egentligen. Men att hellre vara en i mängden i stället för att blomstra och vara den underbara människan man är. Att våga och att verkligen våga vara och visa vem man är det har sitt pris men det är värt det flera gånger om. Då man är sig själv och följer sitt hjärta och lyssnar innåt till sig själv då lever man ett liv man aldrig behöver ångra. Nej jag har inte haft någon anledning till att ångra det liv jag valt och väljer att leva. Hihi även om en och annan "töntig" "rädd" människa sagt till mig t ex på FB att man ska ej vara så ärlig...
hmmm undrar vad de gömmer och sopar under sin matta? Haha ja det kan vi fundera över inte sant ;-) Och vad är DU RÄDD för egentligen vilka sanningar är du då möjligtvis rädd för ska komma fram om DIG? Ska vi ta reda på det? Det bör ju ej vara några större problem.

"Jag lever"... en del förstår vad jag menar.

Ni vet att finna underbara människor att umgås med, människor som är som jag, de där humoristiska, glada människorna som är snälla, vänliga, kärleksfulla....ja så man kan skratta och har roligt och njuta av livet.

Vad gör du, vad har du som du uppskattar i ditt liv?

Jag vill gärna att du för din egen skull tittar på dig själv, vem är du? Och vem tror du egentligen att du är? Vad säger dina vänner om dig? Vad tycker dina arbetskamrater om dig. Är du säker på att de ens vågar säga sanningen om dig, den sanningen om dig som du borde få höra.

Ja hur många Svenskar vågar, jag menar verkligen vågar ge en komplimang? Samtidigt är det ju bra om en komplimang ej missuppfattas som en flirt. Det är enligt mig skillnad på en fin, ärlig komplimang och på en flirt. Samtidigt vad är en flirt?

En flirt för mig är ett sätt att säga hej jag är extra glad, jag är "sprallig" jag tycker om att ha roligt.  Men för en del "andra" kan det betyda hej du ska vi ta en "svängom" i sängen och ha lite sex. Nå det är ej vad flirt eller att ge en komplimang betyder för mig. Jag är en människa som vågar ge en komplimang för att jag ärligt tycker .... ja det jag tycker i den stunden. Fler människor borde ge varandra komplimanger som jag hör på arbetsplatser så fiåns det många chefer främst manliga men även kvinnor som är som riktigt sura rönnbär och humorbefriade. Nå det är väl ett tyydligt exempel på stress.

Nå var och en väljer hur de vill leva sitt liv och det finns och borde ej finnas någon som vill föröka förändra någon annan. Den som vill förändra andra bör först och främst börja med att titta på sig själv.

Det finns mycket som man kan göra för att uppnå framgång och vad som är just framgång är också såå individuellt. Det finns människor som kämpar så in i Norden för att försöka förhindra andra människor att nå framgång för att de är avundsjuka över denna människans "lyskraft" men hallå då förhindrar de även sig egna framgång vilket deras vänner tidigt lär märka.

Framgång kan vara att:

  •  Kunna stå på benen efter en trafikolycka.
  • Sluta röka
  • Klara sina studier
  • Bli chef på IKEA
  • Bygga upp ett ekonomiskt framgångsrikt företag med multi många anståällda
  • Bli kär och äntligen hitta sin kärlek

Ja jag kan fortsätta hur länge som helst eftersom det är så individuellt.....

  • Vad framgång betyder för en människa.
  • Vad flirt betyder för en människa
  • Vad det betyder att ge och att få en komplimang

Inte sant... att kunna släppa sina rädslor och våga vara sig själv och framför allt att våga låta andra människor var den de är det är att vara orädd.... enligt mig. Är man osäker på vad den man talar med verkligen menar...ja hallå då kommer den där andra rädslan fram.... hos människor som blockerar många, hihi ja väldigt många.... nämligen att FRÅGA, våga fråga, ja men....jag förstår inte riktigt hur du menar, vad innebär detta för dig....och hej och håååååå..... halleluja vad många missförstånd mm som klaras av dåååååååå...... :-)

 

Lycka till med dina "rädslor" ;-)

 

Fred. kärlek och ljus.....