Säga Tack till dina "vänner" ?

20.05.2013 11:58

Säga Tack till dina vänner ? Säga "tack" till dig själv.?

Jo säg tack till din "vän" du vet "han" det finns alltid "Någon"

som vet vad "han" gjorde...du vet. "Han" som våldtog "Henne/Honom"

Du visste ju att "han" hade gjort detta, trots det så valde du då att vara tyst. Den person, den människan "han" våldtog kommer ihåg.....kommer ihåg allt.... precis allt. Ska Han/hon säga ....TACK för de minnena som finns kvar för resten av livet? Den person som blev våldtagen men ....överlevde....den personen kommer ihåg det. 

  • "Han" våldtog sitt "offer" mentalt.
  • "Han" våldtog sitt "offer" mentalt och fysiskt.
  • "Han" våldtog sitt "offer" mentalt genom att hacka in sig i sitt "offers" dator. Då tänker "någon" Det kallas ej våldtäkt. Jo en form av mental våldtäkt då en "missbrukare" Inkräktar på en persons privatliv/privata zon/privata mail/privat dator. Denna person som sitter och dräglar över sitt "offers" foton, mail med mera är inget annat än en våldtäktsman precis som vilket "äckel" som helst.

Offret kommer ihåg, kommer ihåg allt för resten av livet i sitt liv idag och sen.

Det kommer ett sen, det kommer ett imorgon för offret men vad spelar det för någon roll för minnena finns kvar....för alltid.

Sen...kommer en dag då en "man" blir förälskad....så förälskad i henne/ honom som en gång blev våldtagen. Denna personen är så upp över öronen förälskad , så kär men vad spelar det för någon roll. Den person som en gång blev våldtagen den personen kommer ihåg. Den som våldtog henne/honom kanske är en vän till honom en vän till "han" som våldtog "henne/honom och nu har "vännen" blivit kär, så kär i "offret". En kärlek han aldrig kan få...för det är för sent....det är för sent. De val "vännen" tog då....även det kommer "offret" ihåg. Släkten kan vara stor, hur stor som helst, vem vill beblanda sig med en ..."sån"...en våldtäktsman...så säg tack till dig själv du måste säkerligen vara mycket stolt över dig själv över de val du tog...då...oavset vad så om du visste om detta så var du då delaktig i detta du var en "smygvåldtäktsman"

Hur känns det att veta att du var en "Smygvåldtäktsman" eftersom du visste men inget gjorde.

Det du gör idag saknar därför betydelse för offret, det saknar totalt betydelse för hänt är hänt, historia är historia. MEN det kan ge stor betydelse för andra människor för dig själv och många andra om ditt val det val du kan välja varje sekund, varje minut, varje timme,  det är ditt val.  Det val du tog då kunde varit ett annat val och varje dag har du möjlighet att göra ett nytt val.

Varje dag kan du välja för du vet aldrig när du blir kär så kär så det gör ont i ditt hjärta av att se denna gudomligt vackra människan du älskar.

För det sägs ju att "kärleken gör dig blind" Då man blir kär är den man älskar vacker...så gudomligt vacker...

Du skulle kunna gå över eld för den kvinnan/man du älskar.

Du skulle kunna kyssa hennes/hans fötter för att du älskar henne/honom,

Du skulle kunna köpa henne/honom allt hon/han så bara behöver.

Du skulle så mer än gärna göra allt.....allt för henne/honom...den som du älskar sååå......så att det gör ont i ditt hjärta för du vet...du kommer aldrig att få henne/honom...det är för sent.

Ingenting vill hon/han ha av dig, Ingenting kan du ge henne/honom.....så gå vidare....fortsätt din vandring i livet....finn en annan.....för den kvinnan/mannen är för dig att endast...minnas...ja du kan bära med dig henne/honom i ditt minne om du så vill för endast ett minne blott är hon/han för dig.....då...nu och sen.

Så om det skulle bli en nästa gång du vet att "någon" planerar ett fult brott mot en man eller en kvinna. En annan man/kvinna, vilka val tänker du göra då.... om du vet. Om du får veta sanningen i efterhand vilka val tänker du ta då? Ja det är bara en fråga. Säger du tack till din vän...då...sen
En gång var du min vän den jag litade på mest i hela världen men du Blev "psykiskt störd" du våldtog den människan jag en dag skulle bli så förälskad i, hur kunde jag veta, hur kunde "någon" veta....Det gör ont i dig...det gör så fruktansvärt ont i dig att nu veta...men gå vidare för så har säkerligen även "offret" gjort...så gott han/hon kan.

Jag Marianne skriver om att varje dag är ett val...ett val kan du ta...ett val som endast du kan ta själv för ingen annan kommer eller kan göra detta valet till dig.