"Suger" Folksam

15.03.2013 10:49

"Suger" Folksam?
Ja det är en fråga...ni vet en FRÅGA som jag ställer mig. ;-)
Om någon "suger" vad gör man då jag som är så hmmm "trög"
Suger man på en klubba?
Suger man på en kuk?
Eller går man omkring och dammsuger?
Eller vad suger Folksam på?
Eller betyder det att man tycker att någon är dålig på det dom gör , helt enkelt kass?
Ja detta är ju en fri tolkningsfråga inte sant.

Nå nu har jag en historia att berätta för er. Ja givetvis en sann historia som sker än idag ;-). Sitter du bekvämt? Om inte så sätt dig riktigt bekvämt och skönt eller sitt hårt och obekvämt för den delen om du vill det välja jag menar det är ju fritt valt.

FOLKSAM ska vi prata om idag.

En man tecknar en hemförsäkring hos Folksam. Han har denna försäkringen. Och ca ett år senare börjar Folksam "bråka" och tjafsa.  I avtalet står att var 5:e år vill Folksam att en besiktning ska göras av Anticimex.
Hur står det till uppe i hjärnkontoret med matematiken hos Folksam eller är det hos Anticimex. Ja det är frågan vem av dessa är det som ej kan räkna? Vem är det som "suger" Eller "suger" de tillsammans?

Nå mannen i fråga har haft en som han tror sig en gällande hem försäkring hos Folksam i ett år sen börjar Anticimex helt plötsligt skicka brev och hävdar att Folksam kräver en besiktining av huset för att försäkringen ska gälla. Nå mannen i fråga är rätt upptagen ja han är en väldigt, väldigt upptagen man som jobbar väldigt mycket, tiderna passar ej så vad händer?

Jo då skickar Anticimex ett meddelande om att "Din försäkring gäller ej"
Om en försäkring ej gäller ja då ska ju mannen ha pengarna tillbaka för all tid, ja för ALL tid han betalt för en "ogilltig" försäkring elller hur. Antingen så har man en tecknad försäkring enligt villkoren eller så har man det ej. Pengarna på bordet Folksam.
FEG är Folksam också de delegerar ut detta till Anticimex som en "hälsning" från Folksam snacka om "maffia metoder"
Undra sa flundra var och av vem Folksam lärt sig dessa ful fisk metoder?
Men Folksam kanske vill ha allt, roffa åt sig pengar sen ogiltig förklara en försäkring och behålla pengarna för en enligt dem ogilltig försäkring, ja frågan är hur ska de egentligen ha det, vet dom det ens själva?

Ja och hur står det till uppe i hjärnkontoret med matematiken?
Ett år är ett år, fem år är fem år.

I avtalet står tydligt vart 5:e år...... ?
Kanske personalen hos Folksam har "problem" med att tyda och förstå sina egna avtal?
Ding Dong, Ding Dong, ja hallå man måste ju få fråga, ni vet FRÅGA ;-)

Suck, vilka företag det finns, suck kan personalen verkligen må bra då de behöver ringa om såna här frågor till folk när "spelregler" förändras och föröker drivas igenom med maffia liknande metoder. Stackars personal som behöver lyda sina störda chefer. För endast en maktgalen, målmedvetet penningahungrig chef och chefer är väl den enda som ställer till med sådana här löjligheter.
Anticimex hälsar genom Folksam:
"Om du har frågor eller är intresserad av att få en gilltig försäkring är du välkommen att kontakta oss
Med Vänlig Hälsning
Anticimex"

Är det plötsligt hos Anticimex man ska teckna en försäkring?


Ja nu har ju ej jag Marianne något personligt att göra med Anticimex eller Folksam utan jag bara informerar er om ännu en sanning hur vår värld fungerar och hur Ding Dong, Ding Dong det är hos dessa företag.


Ha en fortsatt bra dag. ... Kram ;-)

Fred, kärlek och ljus