Svenskt "Christiania"

30.04.2013 09:35

Ljuger Socialtjänsten till hemlösa?

Eftersom vi har kunnat ta del av hur "före detta" politiker ägnar sig åt "andra" uppdrag och fortsätter med sina "ful-fisk" metoder inom andra verksamheter ja då kan man ju fråga sig vem är det som EGENTLIGEN är kriminell?

Vill Sverige att det växer upp ett eller fler "Christiania" i Sverige? För så kommer att ske då hemlösa som ej borde vara hemlös i dagens Sverige fortfarande går hemlösa.Tänk tanken kära beslutsfattare ;-) tänk tanken att människor med ADHD är beundransvärt envisa och bestämmer sig en person med ADHD för att göra en sak så kommer de att lyckas vare sig de har bostad eller inte. Vare sig de har pengar eller inte.

Lyssnde till ett "patetiskt" radioprogram i morse där socialtjänsten hävdar att våldsamma hemlösa riskerar bli och kanske har blivit och kanske är utan ekonomi för att de ej beviljas någon Godeman. Ja det finns de som är våldsam men sällan är alla det, för det finns anledning till varför en del är våldsam. Det är för att soicialtjänsten DRIVER dessa människor till förtvivlans grund de....SOCIALTJÄNSTEN driver dessa människor till hopplöshet och förtvivlan genom att göra som våra kära politiker...lova....lova...lova...sen ljuger de. sen stjäl de. De börjar med flit att sluta betala ut pengar till människor som har beviljad ekonomi ....ALLT för att försöka driva bort missbrikare. psykiskt sjuka och de som de anser ej "passa" in i deras mall av hur en kommun ska se ut. Ska vi säga wow..kom igen nu sosialtjänsten och ni politiker som i all hemlighet bedriver och fattar dessa beslut....hej kom igen nu säg ett wow får Marianne höra ett WOW över hur duktiga ni är ... ÄR ni stolt nu som en tupp...kom igen nu sträck på er så SVeriges befolkning känner igen er som fattat dessa beslut... Suck...puh nå kära ni.... vi är ju många som redan vet detta..

Så frågan kvarstår tänker ni ge de bostadslösa de pengar och den bostad de faktiskt FÖRTJÄNAR...eller är ni helt "dum i huvudet" ursäkta uttrycket. Om ni tar och kalkylerar lite i er historiska ekonomi och verkligen granskar hur mycket era möten då ni arbetat för att MOTARBETA dessa hemlösa så kommer ni att bli överaskad, för de kostnaderna har säkeligen skjutit i höjden mer än ni väntar er.
Billigast och mer ekonomiskt och mer rättvist och mer humant skulle vara tt ge de hemlösa, de drogmissbrukarna och vad än deras liv består at för de är LEVANDE människor så har de i vårt Sverige rätt ....RÄTT till bostad och ekonomi.
Hade n från börjat gett de idag hemlösa bostad och ekomoi har ni någon gång försökt....försökt tänbka tanken att en del av dem kanske skulle kunnat ha haft ett helt annat liv idag? De kanske skulle ha varit en människa utan dess "problematik" och faktiskt jobbade in ekonomi till kommunen ja kanske en enorm ekeonomi till hela Sverige en riktig...."krösus" ja ni vet det finns ex hemlöäsa som klarat av den bedriftern...skrttar ni åt dem? Vem  har rätt att besluta att inte någon av dessa ni kör ut skulle kunna "bli något" och det går att ske även utan att ni driver dem till hemlöshet...till att vara utan ekonomi....Fy Skäms på er....Undrar hur många det är som faktiskt vil ha bostad mensocialtjänsten....LJUGER för att försöka slippa ge dem bostad...de ljuger och säger att vederbörande person ej vill ha bostad för den trivs som den har det...hur många fall ljuger socialtjänsten om....? Jag Vet att det finns sådana fall i Sverige..becvisade fall för det finns dokument om detta....

Ja välj själv för så sant som jag säger och jag Marianne brukar ha rätt... ;-) Välj mellan det NI skulle kalla "pest" eller "kolera" för det kommer att "poppa" upp Sveriges motsvarighet till "Christiania" hur ni än försöker motarbeta detta. NI inom socialtjänsten och NI politiker jaha haha NI bara bäddar för det så bara gilla läget.... Ett Svenskt "Christiania" skulle å andra sidan ej vara fel,  ju mer jag studerar om detta för någonstans ska ju människor få bo och leva. DEtta är människor som skapade sig bostad då det kanske skedde i Danmark det som idag sker i Sverige ...så jag frågar igen hur vill socialtjänsten och beslutsfattare av Sverige ha det?

 


Alla människor förtjänar att bemötas med respekt...alla människor har n anledning till varför de är som de är idag. Alla ....även DU...täk tanken en dag kanske det är din anhörig, ditt barn, ditt barn barn...som tillhör...."de där" som du ej uppenbarligen vill kännas vid...

Trevlig fortsatt dag och ta det lugnt med alkoholen och vad ni nu använder... Marianne tycker om nyktert leverne, god mat som gynnar god hälsa...prova även det du.....Kram

 

Detta är Lapacho te...vad trodde du?
Köpt hos tehuset Java.

https://www.tehusetjava.se/


Hemlösa och de som socialtjänsten försöker....MÖRDA genom att vögra dem bostad och ekonomi kan äta god  och hälksosam mat i alla fall. änk tanken du "skeptiker" det finns säkerligen hemlösa, drogmissbrukare och alla dessa som ni försöker stöt ut från samhället som säkerligen äter betydligt mer..ja haha MER hälssam mat än ni än u...tank tanken för så är det hos en del.