Tror du dig vara "säker" på internet så fetglöm det om du ej är superduktig

21.03.2013 18:55

Tror du dig vara säker på Internet så välkommen till sanningen. Är du en vanlig Svensson så är det bara att gilla läget. Jag Marianne struntar fullkomligt i detta men jag informerar er gärna. Även utbildade inom  IT har enligt" artiklarna" nedan problem med säkerhet det spelar ingen roll om det är polis, kommun, riksdag så bara gilla läget. Men tänkte bara berätta så du vet...Hej världen går ju ej under för det, men du kan tänka dig för vad du skriver i fortsättningen .... om du vill...

"JÖNKÖPINGS KOMMUN | Han tar sig in i företags kundregister och säkerhetssystem.
Han är 15 år, bor i Jönköpingstrakten och 2012 blev han utsedd till Sveriges 13:e bästa hackare.
Många har läst böckerna eller sett filmerna i Stieg Larssons millenniumserie. Och fascinerats av Lisbeth Salander, som hackar sig in i datorer överallt och hur som helst.
Där handlar det om fiktion, men skickliga hackare finns givetvis i verkligheten – mitt i bland oss. Vi har träffat en av de duktigare i landet. Han bor i Jönköpingstrakten och berättar om en ljusskygg värld som är okänd och främmande för de flesta."

Som ni kan läsa i denna artikeln så behöver du inte ens vara högskoleutbildad för att vara "duktig" har man ett intresse så kan uppenbarligen vem som helst lära sig och en 15-åring är ju som sagt en av de bästa i landet.