Vad får dina nära och kära för "giftiga" mediciner av sin/sina läkare?

27.04.2013 10:36

Här kommer ni att få ta del av ett "Dosrecept" 

Givetvis tar vi här hänsyn till alla inblandade och "censurerar" namn och personuppgifter. Detta kan jag visa eftersom jag har fått tillåtelse att få visa dessa dokument till er. Så varsågod. Jag Marianne har patientens tillåtelse att visa detta.

Hur gammal tror ni denna patient är?

Hur många kilo tror ni att denna patient väger?

Hur tror ni att denna patient påverkas av ALLA dessa mediciner?

Hur tror ni att ALLA dessa läkemedel fungerar tillsammans?

Ja varsågod och studera ALLA dessa mediciner om du är intresserad det skulle bli lite väl mycket för mig att skriva här. Information om dessa läkemedel finns att hitta hos FASS men även i läkemedlesförpackningar...spara gärna förpackning för det händer att läkemedel plockas bort för att "sopa skiten under mattan" av läkares Dr Mengele experiment. MEN ingen fara för det finns alltid någon.....som har sparat förpackningar, recept mm allt går att lösa och undersöka visst är det väl helt underbart.... ;-) 

"Läkemedel kan förändra andra farmakas effekter genom att påverka deras farmakokinetik (absorption, distribuering, upptag, bindning, metabolism, renala utsöndring) eller derasfarmakodynamik (effekter på receptorerna). Alla dessa mekanismer innefattas under begreppet läkemedelsinteraktion."

 

Vad får dina anhöriga för mediciner av sina "läkare" ? Är de "läkare", Läkare eller "Dr Mengele  läkare" ? Ja det är frågan och vet du det? Har du koll... ?.... ;-) Givetvis är det också att rekomendera att få en uppdaterad medicinlista/doslista ca en gång/månad för sina anhöriga.... ;-) 

Med detta säger jag.... Trevlig Helg.... ;-) Kram ta hand om varandra <3