Vuxna - Hur beter sig de...egentligen?

29.04.2013 08:43

Hur beter sig Vuxna? 
Förlåt...kan du säga förlåt? Eller tar det stopp någonstans inom dig?
Jag kan säga förlåt och jag säger förlåt. <3 

Ja  det är säkerligen en fråga som många barn och ungdomar frågar sig själv
och som de förhoppningsvis frågar varandra.
Barn och ungdomar borde våga fråga sig den frågan
de borde våga ställa den frågan till vuxna. till politiker till kommunledningar.
Hur ska de annars få förståelse, hur ska de annars kunna lära sig.
Är verkligen kommun ledningar och politiker goda förebilder för barnen?
Är dom det? Det är en fråga som många vuxna bör ställa sig.
De lovar...de lovar....de lovar....De har lovat varje år....år efter år...har de och vi fått höra dessa ord...Jag lovar att....förändra..jag lovar att...
Lovar vad.......lovar VAD.....VAD....VAD......... puh vad är det ni/de lovar?
Vad är det som ni/de lär ut till oss till barnen som de får med sig i sin "ryggsäck"
Som går i arv generation efter generation...jo det är...
Lova allt möjligt men håll ej ditt löfte tänk bara på dig själv, var egoistisk, tänk bara på dig själv. Hur dessa människor jobbar var de än befinner sig kan du läsa om i mina nyheter med diverse länktips om dessa "maktmissbrukare"
Ja Marianne är verkligen snäll, ärlig, jag talar sanningar och kommer att fortsätta att göra så.  Genom hur människor i Vaggeryd som sitter i ledande position så har de lärt ut till barnen att ej berätta sanningen för att berätta sanningen kan ge dig ett "helvete" det är vad Vaggeryds kommun och andra kommuner och politiker lär ut och har lärt ut i flera generationer. Är ni stolt över det?
Nå, det gäller ej alla som tur är men de "elaka" de som kunde gjort bättre val de hörs och märks mycket för de lär även ut till våra barn maffia liknande metoder....säga att de kan få "SOTA" för att vara snäll för att berätta sanningen berätta bara halvsanningar eller ingen sanning alls..men kära nån hur ska man då med en sådan attityd och konflikt rädsla kunna lösa någonting alls kom ej med en högskoleutbildning eller lång livserfafenhet och tro att du/ni då i detta val är någon eller något alls men den åsikten för den kunskapen kan vi många var utan. Vill man ha fred på jorden, fred i sinnet, fred i hjärtat så behöver många tänka om....göra nya val....

Kära Barn....Kära Ungdomar....härmed säger jag Marianne Åsa Kandelin förlåt till er...jag säger förlåt av hela mitt hjärta och jag menar det verkligen. Förlåt för hur jag har betett mig, förlåt om jag på något sätt har sårat er men mina och andras sanningar, men så här är världen och jag har varit tvungen att göra detta för att få folk att vakna...att VAKNA och sanna mina ord visst är det många människor som verkligen har vaknat nu...eller hur...ingen fara Marianne är stark...mycket starkare än vad vissa "grottmänniskor" hade räknat med och tillsammans är vi stark och ännu starkare.

Ja...JA

Jag ser, jag hör, jag känner att fler människor i Vaggeryds kommun, i andra kommuner, i hela Sverige, i Skandinavien, I hela världen börjar människor att reagera och detta är ett jobb som många som jag Marianne har jobbat för och detta jobbet behöver fortsätta. 

Tack främst till alla duktiga barn, ungdomar och en del Vuxna. Ni är helt underbara. Gör er röst hörd. Många gånger kan vuxna ha mycket nytta av att lyssna och då verkligen lyssna till vad barn och ungdomar säger, ofta har och kan de/NI komma med många...många kloka ord som vuxna....många vuxna verkligen borde lyssna till och ta till sig....verkligen ta till sig.

Jag Marianne vet att det finns många barn och ungdomar därute som behöver människor som skriver om vänlighet och kärlek, därför ska jag nu försöka att bättra mig för nu är det fler som vaknat...inte sant...men det här med kärlek, det här med vänlighet det är vad jag är bäst på att skriva om och så ska jag göra. De som är bäst på att skriva om sanningar de fula sanningar som många kanske inte orkar läsa fast man borde göra det ja de ska få fortsätta med sitt oerhört duktiga jobb och de sanningar jag vill informera er om kommer jag att fortsätta skriva i mina "NYHETER". Det behöver finnas utrymme för vänlighet, ärlighet, respekt, kärlek, fred, frid mm i min blogg.

Fred, kärlek och ljus.....

Ett fint och vackert kort från Facebook som säger....alla ler på samma språk ett leende är något som vi alla förstår detsamma gäller vänlighet....äkta vänlighet.....Kram...